EXCLUSIV Ea e «soţia» româncă a lui Seagal!

Ultima actualizare:

    Steven Seagal,  într-o scenă în pat, alături de  românca noastră
Steven Seagal, într-o scenă în pat, alături de românca noastră

Face ce face şi tot la românce trage! Steven Seagal a devenit un obişnuit al plaiurilor mioritice, datorită costurilor scăzute ale producţiilor la care lucrează. Pentru cea mai recentă peliculă, el şi-a tras o frumuseţe de "nevastă", pe Sabina Brânduşe, cunoscută din seriale şi telenovele.

Celebrul actor de filme de acţiune a terminat recent filmările la pelicula "Absolution", care au avut loc în ţara noastră în ultima lună. Click! a aflat, în exclusivitate, că Steven Seagal (62 de ani) a filmat alături de Sabina Brânduşe (26 de ani), o tânără pe care o ştiţi din "Iubire ca în filme" (Acasă TV) şi "O săptămână nebună" (PRO TV).

Erdenetuya Batsukh

simeon stalpnicul png

Sabina nu a avut un rol secundar, ci unul la care ar râvni orice actriţă debutantă: ea a interpretat-o în film pe soţia personajului jucat de Steven Seagal. "Am filmat timp de trei zile la fostul palat al lui Ceauşescu, din Snagov, şi am avut destule scene importante. M-am pregătit sufleteşte pentru întâlnirea cu Seagal, pentru că toţi cunoscuţii care au lucrat cu el mi-au spus să mă pregătesc, pentru că este foarte dur. Însă cu mine a fost foarte darnic, protector şi mă întreba dacă totul este în regulă când filmam şi dacă nu vreau să mai tragem o dublă. Nu este aşa cum mi-l imaginam, un tip dur, ci din contră, e un actor glumeţ, care are o soţie frumoasă, asiatică, mâna lui dreaptă şi care era mereu cu el pe platourile de filmare. Ea ne-a ales, la casting, pe mine şi pe celelalte actriţe din distribuţie. Alături de Sabina, în pelicula "Absolution" mai joacă alte trei românce frumoase: actriţa de telenovele Adina Galupa ("Iubire ca în filme", "Inimă de ţigan", "Regina", "Ingeri pierduţi"), Adina Şteţcu ("Love Building") şi Ana Maria Bata, care va interpreta rolul fetei rele în film.

Actriţa Sabina Brânduşe, ţinută strâns în braţe de dublura lui Steven Seagal, Chris Whitelaw

EXCLUSIV Steven Seagal face filme de duzină în România

FOTO EXCLUSIV Steven Seagal filmează în Bucureşti. Arată îmbătrânit şi are cioc

image
image
image
image
image
image
banner andreea antonescu png
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
mihaela radulescu jpg
carmen grebenisan jpg
printul william (8) jpg
stephan pelger instagram jpg