EXCLUSIV Magicianul Dynamo, de vorbă cu reporterul Click!: "N-o să le spun nici copiilor mei secretele trucurilor!"

image
Dynamo este celebru pentru trucurile sale cu cărţiFoto: David Muntean

Reuşeşte chiar şi pentru câteva clipe să aducă bucurie în ochii oamenilor, pe care îi convinge că orice e posibil, chiar şi imposibilul. Celebrul Dynamo a adus zilele trecute magia şi pe plaiurile noastre. Iluzionistul ne-a vorbit despre marile lui pasiuni: maşinile şi soţia, dar şi despre dorinţa de a avea copii.

Carismatic, jovial şi extrem de prietenos, aşa l-am găsit pe Dynamo (31 de ani), în afara micului ecran. Magicianul a venit în România pentru lansarea celui de-al patrulea sezon „Dynamo şi magia imposibilului”, care va debuta la Discovery România pe 20 octombrie, de la ora 22.00.

Dynamo, pe numele său real Steven Frayne, a povestit că inspiraţia pentru demonstraţiile sale de magie vine din discuţiile cu fanii din lumea întreagă şi că cele mai haioase cereri sunt cele în care i se propune să facă o nevastă să dispară sau să ajute o echipă de fotbal să câştige.

Întrebat dacă ar fi să aleagă un truc pe care să îl facă la nesfârşit, magicianul a spus că acela ar fi să câştige la poker. “Nimeni nu vrea să joace cu mine însă. Nu înţeleg de ce!”, a spus râzând Dynamo.

Atunci când nu uimeşte oamenii cu trucurile sale, Dynamo îşi împarte timpul între pasiunea pentru maşini şi iubirea pe care i-o poartă soţiei.

image
Magicianul a fost prezent vineri într-un pub din Bucureşti pentru a-şi promova emisiunea

“Iubesc să conduc şi ador maşinile. Dacă nu aş fi fost magician mi-ar plăcut să fiu pilot de curse”, ne-a declarat britanicul. Dynamo este nedespărţit de soţia sa, pe care o ia cu el inclusiv la filmările din lumea largă. “Kelly e mereu cu mine. O iubesc enorm şi este principalul meu sprijin”.

Postura de tătic îi surâde şi spune că şi-ar dori câţiva “Dynamo micuţi” care să-l alerge prin casă.

“Îmi doresc foarte mult să am copii. Nu voi fi un părinte autoritar, nu le voi impune nimic copiilor mei şi îi voi lăsa pe ei să aleagă ce să facă în viaţă. Voi fi de acord dacă vor vrea să urmeze calea magiei, dar… nu, nu le voi dezvălui nici lor secretele trucurilor mele”, ne-a mai declarat Dynamo.

Click! spune

Dynamo (născut Steven Frayne, pe 17 decembrie 1982, în oraşul Bradford) este un celebru magician englez. A învăţat să facă numere de magie de la 7 ani de la bunicul lui.

Pe 25 iunie 2011 a fost fotografiat în timp ce părea să păşească pe apă, traversând Tamisa în faţa Palatului Westminster.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Referendum în Donbas  Ilustrație a portalului EU vs Disinfo jpg
Depp și avocata lui
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg