EXCLUSIV "Van Damme e un om haios, nu are figuri". Joseph Hadad, detalii despre revederea cu actorul, după 16 ani


    Iulia 2021. Chef Joseph Hadad, vizitat de Jean Claude Van Damme, la restaurantfoto: Instagram
Iulia 2021. Chef Joseph Hadad, vizitat de Jean Claude Van Damme, la restaurantfoto: Instagram

Care e legătura dintre Chef Joseph Hadad și Jean Claude Van Damme? Revenirea actorului american în țara noastră a fost prilejul potrivit pentru a-l întreba pe Joseph Hadad despre prietenia dintre ei. Așa am aflat și ce a mâncat Van Damme când l-a vizitat, zilele trecute, la restaurantul cu specific marocan.

Zilele trecute ne-a atras atenția un mesaj publicat de Chef Hadad (61 de ani) pe pagina lui de Facebook. Erau și două imagini cu el, alături de celebrul actor Jean Claude Van Damme (60 de ani). Una de acum 16 ani și una de acum. "Reîntâlnire după 16 ani cu Jean-Claude Van Damme, în 2005, la Casa Vernescu, și astăzi, la Mace by Joseph Hadad. A trecut atât de mult timp, dar privind pozele, mă simt de parcă a fost ieri. Mă bucur enorm că l-am avut oaspete la Mace și că am avut ocazia să ne revedem", a scris Cheful.


    Chef Joseph Hadad și Jean Claude Van Damme, în 2005foto: Instagram
Chef Joseph Hadad și Jean Claude Van Damme, în 2005foto: Instagram

Chef Hadad: "Când a fost la noi a comandat vânătă la cuptor"

L-am sunat imediat pe Joseph Hadad, care ne-a povestit cum s-a cunoscut cu actorul, dar și cum și când s-au reîntâlnit. "Acum 16 ani eram la o sală de forță din București și a venit și el. Am făcut cunoștință, ne-am împrietenit și l-am invitat la restaurantul unde lucram atunci. A fost foarte politicos, a făcut fotografii cu toată lumea și a făcut conversație cu mine atunci și s-a simțit bine. I-am lăsat un contact, să mă mai caute când vine în București și iată că am avut ocazia să ne reîntâlnim. Când vine în țară trage mereu la noi, iar acum a venit cu echipa de la Fashion TV, cu care a avut un eveniment în București, fiind invitat special. E un tip sportiv, nu mănâncă orice și când a fost la noi a comandat vânătă la cuptor. Are dieta lui personală, are mâncarea lui, pe care o consumă pentru a fi în formă. Este un om haios, nu are figuri și cred că toți care l-au întâlnit au putut observa acest lucru. Am aflat că și el a fost ospătar multă vreme și apoi a devenit pasionat de karate. Este o legendă și îl respect. L-am invitat la noi, la Caju (n.r. un alt restaurant de-al lui chef Hadad) dar a contramandat întâlnirea, deși oamenii de la restaurant erau pregătiți și fericiți că vine idolul copilăriei lor", a mai povestit Chef Hadad, în exclusivitate pentru Click!

Citește și:

VIDEO viral cu Van Damme în România. Reacția starului după ce a fost filmat pe manelele lui Tzancă Uraganul

Ce a făcut Van Damme în noaptea când a fost filmat distrându-se pe manele

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
cub ioana nastase png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg