Familia Obama: Adio, Casa Albă!


    Barack Obama, Michelle Obama și fiicele Malia și Sashafoto: Arhiva personală
Barack Obama, Michelle Obama și fiicele Malia și Sashafoto: Arhiva personală

Michelle și Barack Obama predau ştafeta, după opt ani în care au dat culoare politicii americane, unui cuplu mult mai puțin popular decât au fost ei, Donald și Melania Trump. În ciuda tuturor contestărilor, fiecare şi-a pus amprenta atât ca lider, cât şi ca rezident la Casa Albă, lăsând moştenire un capitol plin de inovaţii.

S-au bucurat de ultimul Halloween la Casa Albă – deja Crăciunul îl vor petre­ce în viitoarea lor reședință, iar curca­nul de Ziua Recunoștinței va fi cruțat de următorul președinte american! Fără costume înfricoșătoare, dar păs­trând tradiția de a împărți dulciuri copiilor, soţii Obama au afișat aceeași atitudine relaxată cu care ne-au obișnuit și au decis să acorde o ultimă „graţiere“: „În această zi, nu trebuie să vă gândiți la Michelle și la alimentația sănătoa­să“, a decretat Barack (55) la ultima sărbătoare de acest fel din al doilea său mandat prezidențial. „Bomboane pentru toată lumea!“, a exclamat Michelle (52), făcând rabat de la regulile ei stricte de nutriţie bio a cărei ambasadoare a devenit în ultimii ani, din postura de Primă Doamnă.

Eroii serii au fost familiile militarilor și copiii vetera­nilor, care au fost primiți cu coşuri pline cu bunătăţi în­tr-un ambient caracteristic, cu dovleci sculptați, felinare cu păianjeni, baloane colorate și animatori. Câțiva copii, îmbrăcați în strigoi, i-au făcut pe președinte și pe Prima Doamnă să schiţeze câţiva paşi de dans pe o melodie po­trivită cu atmosfera evenimentului, Thriller, a regretatului Michael Jackson.

Citește pe www.okmagazine.ro un material despre cea mai populară familie de la Casa Albă!

manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
bacteria care te poate ucide
Bancnotele care valorează 1800 de lire
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Anamaria Prodan
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
camasialtita
nava de croaziera Viking Polaris Foto AFP jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg