Fanii Backstreet Boys sunt în doliu! Tragedia a lovit familia lui Nick Carter

Ultima actualizare:

Fanii Backstreet Boys îl adoră, pur și simplu, pe Nick Carter, faima acestuia fiind capitalizată, totodată, la momentul debutului artistic, și de Aaron Carter, fratele mai mic al acestuia. Din păcate, la doar 34 de ani, Aaron Carter a murit, în condiții misterioase.

Suferea de schizofrenie și tulburare bipolară

Vineri, 5 noiembrie, Aaron Carter a fost găsit fără suflare în cada locuinței sale din Lancaster, California. Avea  doar 34 de ani. Puștiul simpatic de altădată, lansat în uralele publicului, în 1997, când a apărut, în premieră, alături de fratele său și de trupa Backstreet Boys, s-a schimbat peste ani, dorind să își construiască propria carieră, după ce lansarea i-a fost asigurată de fratele său celebru.

Nu a fost străin de scandaluri și necazuri. A fost reținut și anchetat pentru posesie de marijuana, acesta fiind singurul drog despre care s-a știut că îl consumă. 

Semăna foarte bine cu fratele său, în adolsecență, iar cariera sa muzicală a luat având. A apărut în spectacole tip musical și în diverse producții televizate. În 2017, a atras atenția asupra sa, întrucât slăbise foarte mult, și avea un aspect nesănătos. 

S-a constatat că devenise dependent de medicamente, mai precis, benzodiazepine și opiacee. În 2019, Aaron Carter a dezvăluit că fusese diagnosticat cu schizofrenie și tulburare bipolară. 

Controversele au început chiar în acel an, când a început să lanseze o serie de acuzații de abuz chiar împotriva familiei sale. Spunea că ar fi fost abuzat sexual de sora sa, Leslie, decedată în 2012. Și ea suferea de tulburare bipolară. De asemenea, nu l-a omis nici pe fratele său, Nick, despre care a spus că l-a abuzat ani de-a rândul. 

Familia sa a negat acuzațiile și a obținut chiar un ordin de restricție împotriva lui Aaron Carter, care, la un moment dat, a amenințat că își va ucide soția gravidă. Acesta a lăsat în urmă un copil de 1 an.

Aaron Carter a avut mai multe relații eșuate, prinbtre cuceririle sale numărându-se inclusiv Hilary Duff și Lindsay Lohan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net