Fata lui Beyoncé, viaţă de prinţesă la 9 ani. Are stilist personal şi a căştigat deja un Grammy

Ultima actualizare:

    Blue Ivy, pozată cu poşeta Valentino de 2.452 dolari, împreună cu părinţiiFoto: gettyimages
Blue Ivy, pozată cu poşeta Valentino de 2.452 dolari, împreună cu părinţiiFoto: gettyimages

Duce o viaţă de prinţesă! Fata lui Beyoncé trăieşte cu părinţii şi cu frăţiorii ei într-un palat de 90 de milioane de dolari din Bel Air, SUA. La numai 9 ani, are stilistul ei personal.

Recent, Blue Ivy Carter, fiica celebrilor cântăreţi Beyoncé (39 de ani) şi Jay Z (51 de ani), a devenit a doua cea mai tânără persoană care a câştigat un premiu Grammy, bătând mari vedete, cum ar fi Harry Styles, de 27 de ani, şi Drake, de 34 de ani.

Ea şi frăţiorii săi, gemenii Rumi şi Sir, de 3 anişori, locuiesc într-un palat cu 8 dormitoare, 11 băi, 4 piscine, cinema, spa, garaj cu 15 limuzine, şi au la dispoziţie un avion privat. Datorită averii de 1,8 miliarde de dolari a părinţilor, Blue Ivy are stilistul ei personal şi angajat special care îi face cumpărăturile. Stilistul fetiţei se numeşte Manuel Mendez şi e la dispoziţia ei permanentă din 2009. 


    Fetiţa inspiră ţinutele mamei eiFoto: profimedia
Fetiţa inspiră ţinutele mamei eiFoto: profimedia

Micuţa nu poartă decât hăinuţe de la cele mai faimoase case de modă. A fost văzută cu geantă Louis Vuitton, de 1.760 de dolari, poşetă Valentino de 2.452 dolari, rochie cu diademă de diamante, de 11.122 de dolari. Mendez trebuie să aibă grijă să-i asigure numai haine după ultima modă. Beyoncé susţine chiar că fetiţa ei cea mare este deja expert în modă. Ba chiar zice că micuţa e o sursă de inspiraţie pentru ţinutele ei, realizate de firme prestigioase. Blue frecventează o şcoală privată din West Hollywood, care costă 18.000 de dolari pe an.

Însă micuţa a fost numită cel mai faimos copil din lume la doar două zile după ce s-a născut. Tatăl său i-a înregistrat vocea la numai 48 de ore după ce a venit pe lume şi a inclus-o într-un cântec. Un an mai târziu, mama ei i-a dedicat o piesă muzicală, devenind cea mai tânără persoană cu un cântec în topul Billboard.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net