Fata lui Chris de Burgh a pozat goală


    Rosanna Davison
Rosanna Davison

Celebrul cântăreţ Chris de Burgh, un tată fericit. Fiica lui, fotomodelul Rosanna Davison (28 de ani) este frumoasă şi deşteaptă. Ea a fost solicitată de Hugh Hefner să pozeze pentru ediţia germană a revistei "Playboy".

"Vă voi arăta minunea mea", cânta Chris de Burgh (63 de ani) într-o piesă dedicată fiicei lui, Rosanna, în 1984, cu prilejul naşterii ei. Astăzi, fata a crescut, este licenţiată în istoria artei, sociologie şi management şi şi-a împlinit visul de a poza pentru ediţia din octombrie a revistei "Playboy". Celebrul său tată este foarte mândru de Rosanna. "Ea este şi a rămas micuţa mea Rosie. Am obţinut-o atât de greu. Soţia mea a pierdut multe sarcini. Apoi a avut o sarcină extrauterină şi o operaţie de urgenţă i-a salvat viaţa", a povestit cântăreţul într-un interviu acordat ziarului "Bild".

Rosanna a dezvăluit că va începe în curând un studiu în ştiinţe nutriţionale. "Am nevoie de o pregătire solidă pentru vremea când oamenii nu vor mai vrea să se uite la pozele mele", a spus fiica starului, care a cucerit titlul de Miss World în 2003. Rosanna a dezvăluit că, la început, i-a fost greu să pozeze goală, dar până la urmă experienţa i-a plăcut. Iubitul ei, Wes, şi familia au susţinut-o în hotărârea de a apărea în "Playboy".

Celebru pentru «Lady in Red»

Chris de Burgh, pe numele adevărat Christopher John Davison, este un cântăreţ irlandez a cărui cea mai populară piesă este "Lady in Red", din 1986. Cântecele lui "Don't Pay The Ferryman" , "High on Emotion" şi "Missing You" sunt de asemenea foarte cunoscute în Europa, Canada şi America de Sud. În 2010, De Burgh a cântat în România.

cub horoscop 1 gif
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 2211785457 jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg
Submarinul Cetus  FOTO Guvernul Britanic png
GYORPLUSZ jpg
image
image
image
image
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg