Fetele lui Cristiano Ronaldo: Irina Shayk vs Alessia Tedeschi. Cine câștigă duelul în bikini?


    Irina Shayk vs Alessia Tedeschifoto: Facebook
Irina Shayk vs Alessia Tedeschifoto: Facebook

În colţul din stânga o avem pe fosta înşelată, iar în cel opus, pe actuala ce urmează modelul de femeie pe gustul unui fotbalist. S-E-X-Y. Să vedem ce le-a adus pe aceste fete în patul lui Cristiano Ronaldo şi cine iese în câştig: cea care a plecat sau cea care a venit...

Liga sexy. Zvonurile legate de noua relaţie a lui Cristiano au apărut pentru prima dată în presa italiană, care susţine că Alessia a primit o invitaţie VIP din partea atacantului lui Real Madrid la meciul de Champions League împortiva lui Juventus, de pe 13 mai. Şi se pare că italianca a acceptat invitaţia, având în vedere fotografiile postate pe Instagram, în care apare pe bancheta din spate a unei maşini cu şofer, în drum spre stadionul din Madrid. Cum lucrurile n-au mers prea bine pentru echipa lui Ronaldo, tot Alessia a fost şi cea care s-a ocupat cu consolarea fotbalistului, petrecându-şi noaptea cu el.

Curriculum Vitae

Ceva vechi. Irina Shayk, un exemplar superb Victoria’s Secret de 29 de ani, din Rusia. Ceva nou. Alessia Tedeschi, 24 de ani, fostă Miss Italia 2011 şi tot fostă... iubită a lui Luigi Berlusconi, fiul cel mic al lui Silvio. Ce au ele în comun în afară de trupurile suple şi chipurile perfecte, de supermodele? Îl mai au şi pe regele neîncoronat al boxerilor Armani şi al fotbalului, ce-i drept, portughezul Cristiano Ronaldo (30).

Citește pe www.okmagazine.ro mai multe lucruri despre noua cucerire a lui Cristiano Ronaldo!

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png