Fiica lui Beyonce, dezgustată de imaginile provocatoare de la concertul părinților săi

Ultima actualizare:

    Beyonce o răsfață exceisiv pe cea mică. La șase ani, Ivy are deja stilist și bucătar personal Foto:Guliver/Splashnews
Beyonce o răsfață exceisiv pe cea mică. La șase ani, Ivy are deja stilist și bucătar personal Foto:Guliver/Splashnews

Cântăreața Beyonce( 36) și soțul său, rapper-ul Jay-Z (48) au lansat împreună un album, așadar au început turneul de promovare pentru a culege laurii muncii lor. Fanii sunt încântați de aceasta veste, însă nu se poate spune același lucru despre fetița lor, Blue Ivy Carter care la ultimul concert al părinților săi a fost protagonista unei scene amuzante.

Blue Ivy Carter împreună cu o prietenă au participat la concertul susținut de Beyonce și Jay-Z la Londra. Imaginile în care fetița de 6 ani s-a oripilat la vederea unui clip cu tentă sexuală, care a apărut în timpul show-ului, au făcut înconjurul lumii foarte rapid, scrie publicația DailyMail. Momentul comic a avut loc la un concert al artiştilor de la Queen Elizabeth Olympic Park din Londra, din cadrul turneului „On the Run II”. 

Blue Ivy a fost foarte rușinată, iar expersia ei faciala a trădat dezgustul atunci când părinții săi au apărut în ipostaze cât se poate de sexy într-un clip video proiectat pe ecranele imense din sală. Micuța și-a acoperit ochii cu mâinile și s-a ascuns în spatele gardului de protecție până când proiecția a luat sfârșit, apoi a respirat ușurată și s-a bucurat de restul concertului. 


    Beyonce și Jay-Z sunt foarte mândri de fetița lor Foto:Getty
Beyonce și Jay-Z sunt foarte mândri de fetița lor Foto:Getty

Imaginile care înfățișează reacția fetiței au fost văzute de zeci de mii de oameni, iar unii dintre aceștia și-au exprimat părerea prin intermediul rețelelor de socializare. „Săraca fetiță, încerca să nu se lase traumatizată”, „Panica ei a fost reală”, ”Arată că mine atunci când mă uit cu mama la un film și apare o scenă de sex, eu încercând să pretind că nu știu ce e sexul” au comentat unii dintre admiratorii celebrului cuplu. 


    Blue Ivy i-a determinat pe părinți să se oprească din aplaudat în timpul decernării Premiilor GrammyFoto: Captură video
Blue Ivy i-a determinat pe părinți să se oprească din aplaudat în timpul decernării Premiilor GrammyFoto: Captură video

Nu este pentru prima dată când Blue Ivy demonstrează că are personalitate. În timpul Premiilor Grammy, ea i-a redus la tăcere pe părinții ei care aplaudau entuziasmați în timpul discursului Camilei Cabello. Copila nu a apreciat acest gest și le-a făcut semn să înceteze, iar adulții s-au conformat imediat. 

Când s-au cunoscut Beyonce și Jay-Z

În ciuda faptului că par cuplul perfect, artiștii s-au confruntat cu momente dificile, care au culminat atunci când Jay-z a recunoscut că nu a fost tocmai ușă de biserică, înșelându-și soția. Rapper-ul și Beyonce s-au căsătorit în 2008 și au o fiică pe nume Blue Ivy care a venit pe lume patru ani mai târziu.  În vara anului 2017, cântăreața a devenit mamă unor gemeni adorabili. 

Acuzații de infidelitate 

Primele zvonuri despre infidelitatea lui Jay-Z au apărut după ce o camera de supraveghere dintr-un lift au surprins momentul în care rapperul a fost atacat de Solange, sora lui Beyonce, care l-a lovit de mai multe ori, în timp ce Beyonce asista pasivă. Jay-Z a ales să răspundă acuzațiilor în fața întregii lumi, prin albumul intitulat ”4:44”, versurile melodiilor sale vorbind despre regretul pe care îl are că și-a înșelat soția.

"Nu știu ce aș face dacă ar afla copiii mei. Dacă nu s-ar mai uita la mine la fel, probabil aș muri de rușine", "Îmi cer iertare, am fost un afemeiat, a fost nevoie să mi se nască copilul pentru a putea vedea lucrurile prin ochii femeii. A fost nevoie să se nască gemenii pentru a crede în miracole. Mi-a luat prea mult să lansez această piesă, știu că nu te merit", spune Jay-Z prin versurile câtorva melodii lansatate recent, potrivit The Telegraph.

Aici puteți vedea imaginile în care Blue Ivy intră în pământ de rușine din cauza părinților 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net