Fiica lui Jennifer Lopez îi moștenește talentul. Iată ce bine cântă!

Ultima actualizare:

    Jennifer Lopez și fetița ei sunt nedespărțiteFoto: arhivă personală
Jennifer Lopez și fetița ei sunt nedespărțiteFoto: arhivă personală

Jennifer Lopez (49 de ani) este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o relație desprinsă din filme cu Alex Rodriguez, care a și cerut-o în căsătorie, o carieră de invidiat în lumea muzicii, televiziunii și a filmului, și doi copii gemeni pe care-i iubește mai mult decât orice pe lume. Ce și-ar mai putea dori?

Așchia nu sare departe de trunchi! Și nici nu prea ar avea cum dacă părinții tăi se numesc Jennifer Lopez și Marc Anthony, doi artiști cu cariere de 30 de ani. Emme, fetița celor doi, dă dovadă de adevărat talent când vine vorba de cântat, demonstrat chiar în prezența mamei sale. Mândră, J.Lo a împărtășit cu fanii ei un moment care a emoționat-o: fiica ei cântând piesa Aliciei Keys, "If I Ain't Got You".

La 11 ani, Emme demonstrează că o așteaptă un viitor strălucit dacă va alege aceeași carieră ca a mamei sale. Aprecierile au curs gârlă, însă unii au considerat că talentul este moștenit de la Marc Anthony și că fetița este o cântăreață mai bună decât Jennifer.

Fetița lui J.Lo a apărut și într-un clip al artistei

Când Jennifer Lopez a lansat pe piața muzicală un videoclip pentru piesa „Limitless”, un cântec de pe coloana sonoră a filmului „Second Act”, a apelat la fiica sa pentru a interepreta un rol. Probabul că filmările au decurs de minune, având în vedere că artista în vârstă de 49 de ani a fost cea care a și regizat proiectul.

image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 07 FotoJet 2 7 webp
cub oana roman marius elisei png
cub bianca dragusanu gabi badalau png
brenciu jpg
Imagine WhatsApp 2023 03 26 la 11 11 47 jpg