Fiica lui J.Lo nu mai are răbdare: își vrea mama măritată. Ce surpriză i-a pregătit pentru nuntă?

Ultima actualizare:

    Emme și-a făcut debutul alături de mama ei J.Lo pe scena de la Super Bowlfoto: Gettyimages
Emme și-a făcut debutul alături de mama ei J.Lo pe scena de la Super Bowlfoto: Gettyimages

Fiica lui J.Lo, Emme i-a pregătit o surpriză pentru nuntă mamei ei. Fetița de 12 ani a recunoscut că nu mai are răbdare să aștepte până când ”va trece pandemia și mama ei în vârstă de 51 de ani se va putea mărita cu Alex Rodriguez. Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez trebuiau să se căsătorească în această vară. Pandemia le-a dat peste cap planurile pentru că evenimentul de peste două milioane de dolari trebuia să aibă loc în Hamptons şi să aibă peste 250 de invitaţi.

Emme, de 12 anișori, sora geamănă a lui Max, a promis că va cânta la nuntă piesa ”You are my sunshine”. Ea și-a făcut debutul artistic la Super Bowl când a cântat cu Jennifer Lopez melodia ”Let’s get loud”. Emme se pregătește intens pentru momentul în care își va conduce mama la altar și visează ca nunta să fie una ca în povești. Însă nu numai ea arde de nerăbdare să danseze la nuntă. Alex Rodriguez, 45 de ani, recunoaște că ascultă obsesiv știrile sperând ca restricțiile impuse de pandemie să fie ridicate peste noapte și nunta din povești să poată avea loc fără măști pe chipurile invitaților.

Citește și:

Aşa arată familia de 750 milioane $. Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, ședință foto cu cei 4 copii

Vă vine să credeți că și Jennifer Lopez s-a luptat cu îndoielile? «Am suferit mult»

Nunta mult-așteptată, amânată pentru 2021

Apropiaţii susţin că ”nunta dintre J.Lo şi Alex se amână pentru 2021”. J.Lo, care are o avere de peste 400 de milioane de dolari, şi Alex Rodriguez, care are în conturi 350 de milioane de dolari, au vrut totuși ca evenimentul să aibă loc în acest an. Și asta pentru că odraslele lor vor să îi vadă cununați. Gemenii Max şi Emme, de 12 ani, copiii lui J.Lo din căsnicia cu Marc Anthony, care a ţinut din 2004 până în 2014 sunt foarte încântați de Alex. Iar fiicele lui Rodriguez, Natasha, 15 ani, şi Ella, de 12 ani, odraslele rezultate din căsnicia fostului sportiv cu Cynthia Scurtis, care a durat între 2002 şi 2008 sunt cele mai mari admiratoare ale lui J.Lo pe care o consideră cea mai ”cool” mamă din lume.

image
image
image
image
image
image
Laura Onilă  a decis să vorbească despre ce a pățit pentru a se vindeca de trecut
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
banner anamaria prodan png
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png
Virginia Zeani la 93 de ani Foto Facebook jpg