Fiica Madonnei, într-o rochie «satanistă»! Decolteul lui Lourdes Leon a avut cornițe

Așa mamă, așa fiică! Lourdes Leon (26 de ani), fiica Madonnei (64 de ani), a uimit la o prezentare recentă de modă. Ea a pășit pe podium într-o rochie roșie, din piele, care a avut cornițe în zona bustului. Fanii au catalogat ținuta drept „diavolească” sau „satanistă”.

Lourdes Leon a purtat o rochie roșie
Lourdes Leon a purtat o rochie roșie

Lourdes Leon a făcut furori la Săptămâna Modei din New York

Ce-i frumos și...Diavolului îi place? Ei bine, pe asta mizează noua colecție a casei de mod[ Luis De Javier, prezentată marți, la Săptămâna Modei de la New York. Unul dintre manechine a fost chiar Lourdes Leon, care după modelul celebrei sale mame, a avut o apariție excentrică, greu de șters din memorie. Lourdes a atras atenția tuturor atunci când a pășit pe podium. Rochia roșie, purtată de Leon, a fost accesorizată cu o pereche de ciorapi până la genunchi și niște pantofi cu toc cui.

Lourdes Leon, care își spune uneori și Lola, este fiica cea mare a Madonnei, din relația cu fostul ei iubit Carlos Leon, antrenor de fitness, care se pare că a rămas prieten foarte bun cu diva.

Pe lângă cariera de model, Lourdes Leon este și cântăreață. Deși are o mamă celebră, spune că este independentă și că nu primește bani de la ea, deși Madonna are o avere de 850 milioane de dolari.

„Nu primesc nimic de la familia mea. Evident, am crescut privilegiată. Nu se poate nega asta. Dar cred că mama i-a văzut pe toți acești copii de oameni celebri și a spus: «Copiii mei nu vor fi așa»“, a declarat Lourdes Leon în trecut, conform tabloidului britanic Daily Mail.

Pe lângă Lourdes, Madonna mai are cinci copii: Rocco Ritchie (22 de ani), David Banda (17 ani), Mercy James (17 ani), Stelle Cicone (10 ani) și Estere Cicone (10 ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
image
actualitate.net
image
actualitate.net