Fiul lui David Beckham nu știe să parcheze. Ce bolid de lux conduce

image
Brooklyn Beckham, fiul cel mare al lui David Beckham, a primit o amendă pentru că a parcat într-un loc nepermisFoto: Splash News

Am putea spune că este ceva normal pentru un șofer începător să ia o amendă. Pentru Brooklyn Beckham (17 ani) însă, cel mai mare fiu al lui David și Victoria Beckham, nu va fi o problemă să o achite dacă ne uităm la bolidul său de lux pe care-l conduce.

Poate că Brooklyn este încă prea tânăr pentru a ști că nu trebuie să parchezi într-un loc nepermis. Atunci când s-a întors la mașina sa – un Mercedes de peste 41.000 de euro – a observat că pe parbriz avea lăsat un bilet pe care scria că trebuie să plătească o amendă de 134 de euro pentru că a parcat într-un loc nepermis, informează The Sun.

image
Brooklyn nu a părut deloc îngrijorat de amenda pe care a primit-o

Paparazzi nu l-au surprins pe fiul cel mare al lui David Beckham părând prea îngrijorat de amenda pe care a primit-o – în mod cert acesta nu va da fuga până la părinții săi pentru a se plânge de situație.

De altfel, Brooklyn calcă pe urmele părinților săi, fiind deja integrat în lumea modei datorită trăsăturilor sale fizice, dar și a faimei.

image
Brooklyn conduce un Mercedes de peste 41.000 de euro

Recent, tot jurnaliștii de la The Sun au aflat că fiului celebrului fotbalist a primit o ofertă de peste 100.000 de euro pentru a apărea într-o reclamă a companiei de electronice Huawei. „Compania l-a ales pe Brooklyn pentru că este tânăr, prezentabil și văzut ca un model pentru copiii de vârsta lui. Are milioane de urmăritori pe rețelele de socializare și este o modalitate bună de a-i implica pe tineri”, a declarat o persoană apropiată familiei Beckham.

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
bianca dragusanu png
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
Matteo Salvini și Giorgia Meloni FOTO EPA-EFE
Scântei observate la un avion în SUA / Foto Twitter / American Pride
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg