Fiul lui Michael Jackson a absolvit facultatea. Fratele mai mic i-a fost alături la eveniment

image
Prince a fost susținut de rude la absolvirea facultății

Prince Jackson, fiul cel mare al lui Michael Jackson a absolvit facultatea, iar la evenimentul care a celebrat încheierea ciclului universitar au fost prezente cei mai apropiați prieteni ai lui, dar și familia. Printre susținătorii lui s-a numărat și fratele lui mai mic, Blanket în vârstă de 17 ani.

Cei doi au publicat mai multe fotografii din cadrul evenimentului și au părut foarte fericiți și apropiați. Fiul mai mic al lui Michel Jackson, al cărui mamă este necunoscută, a avut grijă să nu fie în centrul atenției presei în ultimii ani, dar nu a putut sta departe la festivitatea de absolvire a fratelui mai mare, Prince în vârstă de 22 de ani.

Alături de cei doi frați a mai fost prezent și verișorul mai mare al lor, Tj Jackson care a publicat mai multe imagini cu Prince.

„Prince, a fost un drum lung dar ai reușit. Continuă să înveți și să te dezvolți oferind mai departe. Sunt foarte mândru de tine și te iubesc”, a scris verișorul lui.

image
Blanket i-a fost alături fratelui mai mare la absolvire

Dar cel mai important lucru pentru Prince a fost prezența fratelui mai mic, Blanket, cu care s-a fotografiat în mai multe ipostaze și cu care se poate observa cu ușurință că are o relație foarte apropiată.

image
Blanket i-a fost alături fratelui mai mare la absolvireFoto Instagram
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
florin zalomir
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
image png
hot mascat jpeg
Oana Ionita in spital  jpg
kate middleton
Rusi mobilizati FOTO Profimedia jpg
Vucici
image
image
image
image
paris hilton caine pierdut instagram 2 jpg
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png