Fiul lui Van Damme, arestat pentru posesie de droguri


    Fiul lui Van Damme are 21 de ani și a fost arestat pentru posesie de droguri Foto: Getty
Fiul lui Van Damme are 21 de ani și a fost arestat pentru posesie de droguri Foto: Getty

Fiul celebru al lui Jean-Claude Van Damme a fost arestat, în urmă cu câteva zile, pentru suspiciunea de amenințare al unui coleg de apartament cu un cuțit. Van Varenberg (21 ani) a fost reținut de poliție și pentru posesia de substanțe interzise, dar a fost eliberat în schimbul unei cauțiuni de 10.000 de dolari.

Fiul lui Van Damme a fost filmat de camerele de supraveghere atunci când a fost reținut de poliția locală din Arizona pentru că îți amenințase colegul de apartamentu cu un cuțit de bucătărie.” Băieți, doriți puțină publicitate?” , ar fi întrebat Van Varenberg atunci când a fost condus de reprezentanții polițieila secție.

Potrivit Daily Mail,tânărul a negat acuzațiile care i-au fost aduse și l-a numit pe colegul de cameră cel mai bun prieten al său. Colegul a contrazis spusele lui Van Varenberg și a părut foarte speriat de ce s-a întâmplat atunci când a oferit o declarație poliției. Presupusa victima a mărturisit că fiul lui Van Damme l-a amenințat că îl va omorî dacă nu îl ascultă cu sfințenie. Atunci când a fost întrebat dacă dorește să se afle sub protecția poliției, a acceptat fără să se gândească de două ori.

Oamenii legii au găsit în apartamentul lui Van Varenberg o sabie, un cuțit, un pistol, precum și substanțe interzise. El va trebui să se prezinte în fața instanței în data de 20 septembrie pentru a răspunde acuzațiilor care îi sunt aduse. 

FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
cub andi moisescu olivia steer png
cub cristina spătar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub anamaria prodan png
cub amal george cooney png
foto sex jpeg
image
adevarul.ro
image
image
image
image
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png
2 bd IMG 8130b jpg
cub catalin botezatu dubai png