Forbes a publicat topul celor mai bine plătiți actori în 2018! Iubitul Iuliei Vântur se află printre ei

image
Salman Khan se află în topul celor mai bine plătiți actori în 2018Foto: Arhivă Click

Forbes a publicat topul celor mai bine plătiți actori în anul 2018. Lista are 10 locuri și îi clasează în ordine descrescătoare pe actorii care au reușit să strângă anul acesta sume frumușele de bani, obținuți atât prin intermediul meseriei care i-a consacrat, actoria, cât și din afaceri personale, aceste venituri obținute din alte părți cumulându-se cu cele dintâi și propulsându-i instant pe posesorii lor pe lista celor mai bogați, și (de ce nu) doriți actori ai momentului! Calculele au fost efectuate pe perioada unui an, din iunie 2017 până în iunie 2018.

Deși nu a interpretat niciun rol anul acesta, neapărând pe micile ecrane în producțiile cinematografice realizate în 2018, cel care se află pe primul loc al topului făcut de Forbes este binecunoscutul George Clooney. Celebrul actor se bucură în prezent de câștiguri fabuloase obținute pe parcursul unui singur an, acestea fiind estimate la 239 de milioane de dolari. 

O bună parte dintre acești bani a venit din vânzarea companiei de tequila pe care Clooney o deținea împreună cu doi prieteni, Casamigos, afacere care a fost cumpărată de „gigantul lichiorului”, firma britanică Diageo. Prețul care i-a fost oferit lui George pentru încheierea contractului de vânzare-cumpărare a fost 700 de milioane de dolari, această sumă propulsându-l pe primul loc în topul celor mai bogați actori. Mai mult decât atât, veniturile pe care Clooney a ajuns să le încaseze în perioada iunie 2017- iunie 2018, au fost cele mai mari obținute vreodată de un actor într-un interval de 12 luni, conform informațiilor furnizate de Forbes. Tot George ocupă locul secund în topul Forbes al celor mai bine plătite vedete din lume, publicat în luna iulie, fiind depășit de sportivul Floyd Mayweather.

image
George Clooney ocupă primul loc al topului întocmit de Forbes

Următoarele două locuri fruntașe sunt obținute tot de nume mari ale industriei cinematografice, și anume Dwayne „The Rock” Johnson și Robert Downey Jr.

The Rock ocupă locul al doilea după ce aproape și-a dublat câștigurile din anul precedent, încasând anul acesta suma de  119 milioane de dolari. Nici împătimitul „Universului Marvel” nu se lasă mai prejos, îndrăgitul actor din filmele cu super-eroi, Robert Downey Jr, încasând nici mai mult nici mai puțin de 81 de milioane de dolari într-un singur an. 

George Clooney – 239 milioane de dolariDwayne 'The Rock' Johnson – 124 milioane de dolariRobert Downey Jr – 81 milioane de dolariChris Hemsworth – 64.5 milioane de dolariJackie Chan – 45.5 milioane de dolariWill Smith – 42 milioane de dolariSkshay Kumar – 40,5 milioane de dolariAdam Sandler – 39.5 milioane de dolariSalman Khan – 38.5 milioane de dolariChris Evans – 34 milioane de dolari

image
Salman Khan, unul dintre cele mai bine plătite staruri Bollywoodiene

Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, în topul celor mai bine plătiți actori

Salman Khan, starul Bollywoodian care i-a furat inima Iuliei Vântur, se află în topul celor mai bine plătiți actori ai anului 2018, cu venituri estimate la 38,5 milioane de dolari. Deși ocupă doar poziția a 9-a a topului, starul de origine indiană se bucură de multe oferte în industria cinematografică, Iulia mărturisind recent că acesta este prins cu niște filmări în America. „A devenit prietenul națiunii (Salman Khan n.r). Nu se poate să nu discutăm despre el. Săracul nu se simte foarte bine dacă nu vorbim despre el. E fericit, e bine, a lansat un film și se află în America”, spunea Vântur, în urmă cu ceva timp. 

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
sotie Arsinel jpg
image png
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
Adrian Negrescu 3 jpg
Turişti Deltă FOTO ARBDD
image
image
image
image
paris hilton caine pierdut instagram 2 jpg
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png