Forza Chile! «18 ore de sex dacă batem Olanda»

Ultima actualizare:

    Marlen Doll
Marlen Doll

Marlen Doll este cunoscută în Chile pentru filmele porno pe care le face, dar şi pentru pasiunea pentru fotbal. Cum toată ţara este conectată Mondialul brazilian, Marlen îşi face reclamă pe seama naţionalei din Chile, calificată deja în optimile de finală.

Prima dată când Marlen a ieşit în evidenţă a fost înaintea meciului de debut al chilienilor, 3-1 cu Australia. Ea a promis atunci (şi s-a ţinut de cuvânt) că va face sex opt ore în continuu cu câţiva bărbaţi pe care îi va alege personal de pe contul său de Twitter.

Ulterior, pentru a-şi motiva conaţionalii în meciul decisiv cu Spania, Marlen Doll a mărit "miza", oferind amatorilor o sesiune de sex de 16 ore.

Cum jucătorii din Chile se pregătesc acum pentru partida de luni cu Olanda, simpatica sud-americancă a lansat o altă promisiune incendiară, mai exact un un maraton sexual de 18 ore. Cu o singură condiţie: voluntarii să vină cu prezervative la ei!

Daca esti pasionat de fotbal, acum ai sansa de a câstiga o tableta si alte zeci de premii! Intra pe sectiunea dedicata Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro si participa la concurs. AICI aveti link catre concursul cu întrebari din istoria Mondialelor de fotbal.

image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net