Fost membru One Direction, despre secretele din spatele scenei : "Nu aveam timp să mă bucur"

Ultima actualizare:

    Liam Payne se concentrează asupra carierei soloFoto: Getty
Liam Payne se concentrează asupra carierei soloFoto: Getty

Una dintre cele mai apreciate formaţii alcătuite exclusiv din bărbaţi, One Direction, a atins apogeul carierei într-un timp foarte scurt şi a fost învăluită în numeroase speculaţii. Cariera lor fulminantă s-a terminat, brusc, spre dezamăgirea fanilor, atunci când au anunţat că vor lua o pauza. Desigur,şi-au continuat activitatea separat şi au lansat piese single. Unul dintre foştii componenţi, Liam Payne a vorbit, pentru prima dată, despre lucrurile care se petreceau în spatele cortinei şi despre emoţiile pe care trebuia să le ascundă în spatele unui zâmbet binevoitor.

În ciuda faptului că a vândut milioane de cd-uri, a călătorit în jurul lumii şi a făcut mai mulţi bani decât ar fi putut visa vreodată, Liam Payne susţine că viaţa sa în trupa One Direction nu a fost una deloc uşoară. A dezvăluit că au existat momente în care se simţea singur, neînţeles şi obligat să joace un rol pentru a nu dezamăgi publicul entuziasmat. S-a luptat cu demonii săi în perioada în care trupa se afla în momentele de glorie. Liam a rupt tăcerea şi a vorbit deschis despre problemele emoţionale cu care s-a confruntat, afirmând că au fost dăţi când pur şi simplu nu ar fi trebuit să fie fie lăsat să urce pe scenă. "Nu ar fi trebuit să urc pe scenă uneori, atât de rău mă simţeam. Ieşeam în faţa miilor de oameni cu un zâmbet pe faţă şi cântam fericit, mă simţeam ca şi cum purtam o mască, iar oamenii nu ştiau ce se ascunde în realitate în spatele fericirii mele aparente. Am trecut print-o perioadă dificilă şi  nu aveam timp să mă bucur de reuşita unui concert pentru că deja trebuia să fiu în altă parte. Pasiunea pentru muzică risca să se transforme într-un simplu job pe care îl făceam pentru a obţine bani", a povestit Liam publicaţiei britanice The Sun. Tensiunea din trupă a atins un punct maxim, iar cei cinci băieţi au fost nevoiţi să anuleze un turneu care urma să înceapă în noiembrie 2015. La scurt timp, au anunţat că drumurile lor se vor separa.


    Liam Payne şi Cheryl Cole Foto: Arhivă personală
Liam Payne şi Cheryl Cole Foto: Arhivă personală

Liam s-a bucurat de această pauză binemeritată şi a avut timp să se redreseze din punct de vedere emoţional. A lucrat fără să fie supus presiunii la un album solo şi a devenit tată. Are o viaţă de familie fericită alături de iubita sa, Cheryl Cole, cu 10 ani mai mare decât el, şi afirmă că existenţa sa din prezent este aşa cum şi-a dorit întotdeauna. "Sunt o persoană complet diferită faţă de cea care eram atunci când făceam parte din One Direction", a conchis Liam. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
roberto cavalli GettyImages 462625565 jpg
gheorghe dinicu1 jpg
florin piersic  jpg
Theo Rose jpg
banner gabriela cristea png
banner catinca oana roman png
roberto cavalli GettyImages 462625565 jpg
ariana grande rochie floare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net