Fostul logodnic al Mădălinei Ghenea, acuzat că a copiat un designer celebru

Ultima actualizare:

    Ghenea și Plein s-au iubit 38 de zileFoto: arhivă personală
Ghenea și Plein s-au iubit 38 de zileFoto: arhivă personală

Philipp Plein, fostul logodnic al Mădălinei Ghenea, s-a făcut de râs! Deși s-a prezentat la Săptămâna Modei de la New York cu o colecție spectaculoasă, în cadrul căreia care a convins și destul celebrități să apară pe podium,iată că designerul și-a găsit un contestatar în persoana unui coleg de breaslă.

Alexander Wang a avut o reacție dură imediat după ce a văzut defilarea lui Plein. Acesta consideră că fostul iubit al româncei noastre i-a plagiat munca. Mai mult, a publicat și un filmuleț comparativ, cu colecția sa din 2014 și întreaga punere în scenă a defilării, și munca lui Philipp.

“Pot să-ți copiez tema?”, a fost întrebarea expusă în filmulețul publicat pe Instagram. “Da, numai să o schimbi puțin, așa încât să nu fie evident că ai copiat”, vine și răspunsul.

“Alexander Wang x H&M” este seria de articole vestimentare create în 2014 de Wang, pentru care designerul a transformat podiumul de prezentare într-o pistă de atletism cu obstacole. “Plein Sport”, care a debutat la Milano și a fost prezentată și la New York, a urmat aceeași linie. Unde mai pui că și hainele aveau similarități evidente. Ambii creatori au folosit acrobați și celebrități, dar și aceeași postură de final.

simeon stalpnicul png

Nu este pentru prima dată când Philipp Plein a fost acuzat de plagiat. În 2015, acesta a folosit o blană pe care a scris cuvântul “Warrior” (Războinic - n.r.), aproape la fel ca cea văzută pe podiumul VFiles, cu un an în urmă, pe care scria “Fear” (Frică-n.r.), informează W Magazine.

38 de zile de relație cu Mădălina Ghenea

38 de zile a durat iubirea! În tot acest timp, Mădălina Ghenea s-a logodit cu designerul Phillip Plein și și-a tatuat și numele acestuia pe gât. Relația scurtă și furtunoasă dintre cei doi s-a oprit brusc, iar creatorul de modă s-a întors pentru o perioadă la fosta lui iubită. Acum pare mai îndrăgostit ca niciodată de focoasa Andreea Sasu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
concert gif
image
image
image
image
image
image
Foto colaj insta jpg
Eminem   muzician Vârstă: 48 de ani Avere: 210 mil  $ jpeg
diana sucu facebook jpg
Banner Ilona Brezoianu
jennifer lopez profimedia jpg
Adrian Enache face echipă bună pe scenă cu fiica lui, Diana Enache
Concert Coldplay Bucuresti foto Denis Grigorescu jpeg
mircea badea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net