FOTO Brad Pitt şi-a luat casă pe roţi de 1.000.000 $

image
Rulota lui Smith a blocat o întreagă stradă din New York, acum doi ani

Cine-ar mai fi Brad Pitt, dacă nu ar locui, pe perioada filmărilor, într-o „vilă pe roţi”? Actorul ne-a lăsat să aruncăm o privire în rulota de lux, pe care a cheltuit 1.000.000 $.

Numai după ce şi-a cumpărat rulota de 1.000.000 $ (3.805.314 lei), Brad Pitt şi-a găsit liniştea. Când se ceartă cu soţia sa, starul de 51 de ani, cu o avere de 240.000.000 $, are unde să stea. În timp ce exteriorul pare banal, interiorul parcă e desprins din filmele SF. Cu o lungime de 15 m, “casa pe roţi” e echipată cu toate dotările necesare: un living imens, o bucătărie de 60.000 $ (228.406 de lei) şi un dormitor de cinci stele. Şi pentru că Brad Pitt este doar unul, actorul a vrut ceva unic.

image
Dormitorul seamănă cu unul dintr-un hotel de 5 stele

Bucătăria de lux face parte din livingul în care există o canapea imensă din piele, aşezată în faţa unui televizor uriaş. Interiorul a fost gândit astfel încât să dispună de suficient spaţiu pentru tot clanul Pitt-Jolie, care numără numai puţin de şase copii.

image
Baia a fost realizată la comandă

Când este obosit sau simte nevoia să se relaxeze, Brad se retrage într-un dormitor asemănător celor din hotelurile de lux, gândit special pentru momentele în care acesta este vizitat la filmări de frumoasa Angelina Jolie (39 de ani).

image
Livingul este open space

image
Dormitorul seamănă cu unul dintr-un hotel de 5 stele

image
Baia a fost realizată la comandă

Will Smith şi-a luat o rulotă mai scumpă

image
Livingul este open space

image
Bucătăria modernă valorează 60.000 $

Actorul Will Smith (45 de ani) a reuşit să supere locuitorii unui district din New York, cu mega-rulota sa pe două etaje, în valoare de 2,5 milioane de dolari. Iar printr-o simplă apăsare de buton, starul din “Bărbaţi în negru” o transformă într-o adevărată vilă pe roţi.

Alintată “The Heat”, rulota  este echipată cu toate dotările necesare şi poate fi închiriată cu 10.000 de dolari, când Smith nu are nevoie de ea. Dar el nu este singurul care a cheltuit o avere pe rulote de lux.

image
Mariah Carey

image
Mariah Carey, 45 de ani – rulotă de 2 milioane de dolari

image
Ashton Kutcher

simeon stalpnicul png
Ashton Kutcher, 36 de ani – rulotă de 2 milioane de dolari

Fişă tehnică

- dimensiuni: 15 metri lungime şi 5 metri înălţime- utilităţi: living şi bucătărie open space, electrocasnice de ultimă generaţie integrate în mobilier, canapea din piele, dormitor de cinci stele- facilităţi: camere video de supraveghere, mobilier făcut la comandă, wireless, sistem de aer condiţionat

cub anamaria prodan animat gif
image png
Simona Halep, Instagram jpg
cub armin nicoară png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
FotoJet (4) jpg
cub anamaria prodan divorț png
cub alina sorescu png
Salina Târgu Ocna Foto Adevărul
Klaus Iohannis in San Francisco FOTO Presidency jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg