FOTO El, 71 de ani, ea, 25 de ani. Uite cum arată iubita lui Jimmy Page, chitaristul Led Zeppelin!

simeon stalpnicul png
Jimmy Page este unul dintre cei mai importanţi chitarişti din istoria muzicii rockFoto: Hepta

Jimmy Page, chitaristul trupei Led Zeppelin, a sărbătorit împlinirea vârstei de 71 de ani printr-o cină discretă alături de noua sa iubita, Scarlett Sabet, care este cu 46 de ani mai tânără decât el.

Cei doi au fost văzuţi, pe 9 ianuarie, de ziua de naştere a rockerului de la Led Zeppelin, luând cina într-un faimos restaurant, informează contactmusic.com, preluat de Mediafax.

În ciuda felului modest de a marca această aniversare, Jimmy Page, a cărui avere este estimată la 80 de milioane de lire sterline, a declarat că este încântat de faptul că duce "o viaţă convenţională" alături de mult mai tânăra sa partenera, care este scriitoare şi regizor de film.

"Jimmy duce o viaţă foarte convenţională, nu foarte rock'n'roll", a dezvăluit o sursă. "Noua lui iubita pare o femeie normală", a completat sursa.

Cu toate că Jimmy Page, care a divorţat de cea de-a doua soţie Jimena Gomez-Paratcha în 2008, este cu aproape o jumătate de secol mai în vârstă decât noua sa parteneră, publicaţia The Sun a scris că cei doi "sunt nedespărţiţi".

image
Scarlett Sabet a apărut în horror-ul "The Reeds", un film din 2010

Scarlett Sabet (25 de ani) a apărut în horror-ul "The Reeds", un film din 2010 cu buget redus, şi a scris un volum de poezii intitulat "Rocking Underground", care a fost lansat în luna decembrie 2014.

Chitaristul şi compozitorul englez James Patrick "Jimmy" Page, născut în 1944, şi-a început cariera ca membru în The Yardbirds, înainte de a înfiinţa celebra trupă rock Led Zeppelin. Jimmy Page este unul dintre cei mai importanţi chitarişti din istoria muzicii rock, influenţând mulţi alţi cântăreţi de excepţie. Jimmy Page a ocupat locul 9 în topul celor mai buni 100 de chitarişi, realizat de revista Rolling Stone.

image
Scarlett Sabet a scris un volum de poezii intitulat "Rocking Underground"
cub florin zamfirescu png
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
BeFunky collage (18) jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Declic Ministrul Mediului
cub bromania png
Convoi de civili atacat in regiunea Zaporojie FOTO Twitter jpg
image png
image
image
image
image
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu