FOTO: Irlanda de Nord vrea să ne bată cu un afemeiat!

Ultima actualizare:

    Kyle Lafferty
Kyle Lafferty

Vârful naţionalei din Irlanda de Nord a fost dat afară de la fosta sa echipă pentru că obişnuia să dispară fără urmă în căutare de aventuri sexuale.

Kyle Lafferty e sperietoarea grupei din care face parte România, britanicul reuşind să marcheze câte un gol în fiecare dintre cele trei partide disputate până acum de Irlanda de Nord. Atacantul de 27 de ani joacă în prezent în divizia a doua engleză, la Norwich, dar până în vară a fost în lotul italienilor de la Palermo. Sicilienii au scăpat însă de el dintr-un motiv halucinant. „De ce a fost vândut? Pentru că e un afemeiat. A dispărut o săptămână, a luat un avion şi s-a dus la Milano după o femeie. Nu poate fi controlat, e un irlandez fără reguli”, a declarat la acea vreme preşedintele lui Palermo, Maurizio Zamparini.

A înşelat-o pe Miss Marea Britanie

Povestea de la Palermo s-a produs la două luni după ce Lafferty a divorţat de soţie pentru că îi trimitea mesaje de dragoste unei alte femei. Culmea, Kyle a înşelat-o pe una dintre cele mai frumoase britanice. Este vorba despre Nicola Mimnagh (27 de ani), o brunetă care în 2010 a câştigat titlurile de Miss Scoţia şi Miss Marea Britanie.

EA ESTE FOSTA SOŢIE A LUI LAFFERTY

Mai departe, la Miss World, Nicola nu s-a făcut de râs şi a ajuns în topul celor mai atrăgătoare 25 de femei ale planetei. N-a fost de-ajuns pentru Lafferty, care nu se poate stăpâni în faţa tentaţiilor feminine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net