FOTO Keira Knightley, topless pentru prima oară: "Sunt mândră de sânii mei"

Ultima actualizare:

    Keira Knightley (29 de ani) este mândră de fizicul eifoto: AP
Keira Knightley (29 de ani) este mândră de fizicul eifoto: AP

Keira Knightley a pozat topless, pentru prima oară pentru revista "Interview", cu câteva luni în urmă. Vedeta le-a cerut editorilor să nu-i modifice sânii în photoshop.

„Sunt mândră de sânii mei”, trâmbiţa actriţa britanică, în vârstă de 29 de ani, înainte de a semna contractul. Eroina din „Piraţii din Caraibe” a insistat să nu-i fie modificat bustul pentru pictorial.

A pozat în sânii goi pentru prima dată
A pozat în sânii goi pentru prima dată

"Corpul meu a fost modificat de atâtea ori şi din atâtea motive, fie că a fost vorba de paparazzi sau de afişe de film. Şedinţa foto a fost una dintre acelea în care am zis «OK, sunt de acord să pozez topless atât timp cât nu îmi faceţi sânii să pară mai mari şi nu îi retuşaţi». Pentru că este important să spun că nu contează forma sânilor", a declarat Keira Knightley pentru publicaţia The Times.

"Cred că trupurile femeilor sunt un câmp de lupă şi că fotografia poate fi învinuită în parte pentru această situaţie. Societatea noastră e atât de fotografică acum, devine tot mai dificil să observi că există diverse varietăţi de forme", a completat actriţa care militează împotriva manipulării fotografice a corpurilor femeilor.

image
image
image
image
image
image
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol  irina fodor png