FOTO Lorenzo Lazo și-a refăcut viața alături de o femeie mai tânără cu 24 de ani. Noua iubită seamănă cu Edith Gonzalez!

14 februarie 2021
image
Lorenzo Lazo, alături de noua lui partenerăFoto: Arhivă personală

Văduvul actriței Edith Gonzalez încearcă în prezent să își continue viața, după moartea partenerei sale, care a întristat o lume întreagă. La mai bine de un an de la incident, Lorenzo Lanzo a decis că a venit timpul să îi mai acorde o șansă iubirii.

Lorenzo Lazo și Edith Gonzalez au fost căsătoriți de mai mult de nouă ani, timp în care omul de afaceri i-a fost alături partenerei sale în cele mai grele momente, în lupta acesteia cu boala care a răpus-o. 

Acesta a regăsit însă fericirea în brațele artistei Lourdes Pelaez, o tânără care seamănă foarte bine cu răposata lui soție, după cum au apreciat unii dintre fani.

Cine este Lourdes Pelaez, noua parteneră a lui Lorenzo Lazo

Lazo a publicat o fotografie în care apare alături de noua lui parteneră, cei doi sărutându-se deși poartă mască de protecție COVID. „O lume întreagă se naște când doi oameni se sărută”, a scris el în dreptul fotografiei cu pricina. Noul cuplu s-a afișat pentru prima oară la sfârșitul anului trecut, când au mers împreună la o expoziție la Van Gogh Alive Mexico. Cei doi aniversează acum un an de relație, așa cum a anunțat Lazo pe contul său personal de Instagram.

Lourdes Pelaez, care este pictoriță de meserie, este mai tânără cu 24 de ani decât partenerul ei. Aceasta are 43 de ani, trăiește în Guadalajara și este mama a patru copii, potrivit presei internaționale.

Edith Gonzalez a murit în 2019

Cunoscuta actriţă de telenovele Edith Gonzalez a murit la vârsta de 54 de ani într-un spital din Mexico City. Vedeta, celebră mai ales pentru rolul din „Salome”, fusese diagnosticată în 2016 cu cancer ovarian şi a suferit mai multe intervenţii chirurgicale prin care i-au fost extirpate ovarele şi uterul.

image
Edith Gonzalez. Internauții au susținut că noua iubită a lui Lazo seamănă cu regretata actrițăFoto: Getty Images
kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
1alexandra stan mihai morar png
Gabi Bădălău jpeg
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png