FOTO: Maradona, cu „Mâna lui Dumnezeu” în chiloţii iubitei!

Ultima actualizare:

    Diego Maradona, într-o ipostază indecentăFoto: Splash
Diego Maradona, într-o ipostază indecentăFoto: Splash

Fostul fotbalist argentinian a încercat să-şi impresioneze PRIETENA cu aceleaşi arme cu care a învins Anglia la Mondialul din 1986.

Bătrâneţea pare să-i fi luat minţile lui Diego Maradona. Ajuns la 54 de ani, sud-americanul nu mai face nimic notabil în fotbal, ocupându-se în principal de viaţa amoroasă. Astfel, relaţia sa cu Rocio Oliva, o blondă cu 30 de ani mai tânără, are deja toate ingredientele unei telenovele. Recent, cei doi s-au certat la cuţite, în presă apărând chiar imagini în care Maradona o loveşte pe partenera sa. De asemenea, Rocio Oliva a fost denunţată şi dată în judecată de Maradona pentru furt din locuinţă.Ei bine, în aceste condiţii, presa argentiniană a dezvăluit azi fotografii uluitoare, în care Diego şi Rocio se alintă într-o piscină din Dubai. Mai mult, fostul fotbalist a fost prins în „ofsaid”, cu mâna dreaptă între picioarele iubitei.

Maradona şi Rocio Oliva, în piscina din Dubai
Maradona şi Rocio Oliva, în piscina din Dubai

„E mâna lui Dumnezeu!”, au remarcat ziarele din întreaga lume, amintind de o fază celebră petrecută în urmă cu 25 de ani, la Campionatul Mondial din Mexic. Atunci, Argentina a câştigat contra Angliei datorită unui gol cu mâna marcat de Maradona (foto jos).

Golul controversat marcat de Maradona în 1986
Golul controversat marcat de Maradona în 1986

Vine şi al şaselea copil?

Apropiaţii lui Maradona susţin că Rocio Oliva nu se află întâmplător la reşedinţa din Dubai a fostului mare jucător. Astfel, se pare că tânăra ar fi însărcinată, acesta fiind şi motivul principal pentru care cei doi s-au împăcat. Dacă este adevărat, atunci Maradona va deveni tată pentru a şasea oară. Din relaţiile anterioare, vedeta argentiniană mai are cinci copii, dintre care doar patru recunoscuţi în mod oficial.

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net