FOTO Mel Gibson, între două nu te plouă!


    Mel Gibson
Mel Gibson

Nici nu ai zice că are şapte copii şi e deja bunic! Mel Gibson îşi trăieşte viaţa din plin, chiar dacă are deja 58 de ani. Nu mai are nici soţie, nici iubită oficială, aşa că s-a hotărât să-şi facă de cap cât mai poate.

Celebrul actor şi regizor Mel Gibson a fost surprins recent distrându-se cu o blondă şi o brunetă, în Albuquerque, New Mexico. Cele două fete în ţinute sumare s-au giugiulit cu starul sub ochii tuturor.

Gibson nu avea habar de ce ar putea zice lumea văzându-l cu barba lui sură în compania a două tinerele care ar fi putut să-i fie fiice. Părea în mare formă, cu muşchii la vedere şi hohotind de râs. A scăpat să mai fie bătut la cap de fosta soţie, Robyn, de care s-a despărţit în aprilie 2009.

Deşi i-a născut şase copii, Hannah (34 de ani), Edward (33 de ani), Christian (32 de ani), William (29 de ani), Louis (26 de ani), Milo (24 de ani) şi Thomas (15 ani), aceasta a divorţat de el după ce a fost arestat pentru beţie la volan în Malibu. Acum poate să bea oricât, nimeni nu îl mai bate la cap. Mel Gibson a încercat apoi o relaţie cu rusoaica Oksana Grigorieva (44 de ani), dar nici aceasta nu a durat.

După ce a venit pe lume fetiţa lor, Lucia (5 ani), au ajuns la cuţite. Rusoaica l-a acuzat că era violent şi îi vorbea urât, cerând şi un ordin să nu se mai apropie de ea. Actorul cu o avere de 425 milioane $ are deja trei nepoţi, dar nu se dă bătrân. Se distrează cu tinerele care se bat să-l îmbrăţişeze.

Mr Bean, cină romantică  la malul mării

Mel Gibson
Mel Gibson

După o căsnicie de 23 de ani, faimosul actor de comedie Rowan Atkinson (59 de ani) a decis să se despartă de partenera lui de viaţă, Sunetra, cu care are doi copii, pentru o femeie cu 27 de ani mai tânără. El a fost văzut recent împreună cu actuala iubita, Louise Ford (31 de ani), la o cină romantică pe malul mării în West Country (Marea Britanie). O sorbea din ochi fericit pe femeia visurilor sale pe care a cunoscut-o în timp ce jucau împreună în piesa "Quatermaine's Terms". Actorul are o avere de 130 de milioane de dolari.

David Hasselhoff, logodnică de jumătatea vârstei lui

Mel Gibson
Mel Gibson

Actorul David Hasselhoff (61 de ani) s-a lăudat recent în Italia că are o logodnică foarte tânără de care este foarte mândru. Starul din "Baywatch", cu o avere de 110 milioane de dolari, se iubeşte cu Hayley Roberts, o tânără superbă de 34 de ani. Starul zice că aceasta îl ajută să se menţină în ciuda vârstei sale destul de înaintate. Hasselhoff a fost căsătorit cu actriţa Catherine Hickland din 1984 până în 1989. În 1989 s-a însurat cu actriţa Pamela Bach, care i-a născut două fete, Ann (24 de ani) şi Hayley (22 de ani). Cei doi s-au despărţit în 2007.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
narcisa suciu si Daria jpg
cub valentina pelinel png
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg