FOTO Oscar Pistorius, «colecţionar» de blonde certat cu legea şi obsedat de arme!

Ultima actualizare:
reeva steenkamp (FOTO: Reuters)
reeva steenkamp (FOTO: Reuters)

Multiplul capion paralimpic Oscar Pistorius şi-a împuşcat iubita în cap săptămâna trecută. Tragedia a stârnit mare vâlvă în lumea întreagă. Presa locală i-a făcut un portet deloc măgulitor atletului care i-a curmat viaţa seducătoare blonde Reeva Steenkamp.

Conform presei sud-africane, Oscar Pistorius este paranoic şi obsedat de arme. "Colecţiona" blonde şi a avut probleme cu legea în trecut.

Vecinii campionului paralimpic au dezvăluit că acesta este atât de obsedat de armele de foc încât avea un pistol aproape de pat şi o armă automată la fereastră.

De altfel, reşedinţa sa din Pretoria a fost desemnată, în 2009, drept "cea mai sigură din Africa de Sud".  Un jurnalist de la "New York Times" a povestit că, în timpul unui interviu pe care i l-a luat lui Pistorius, acesta a scos un pistol imediat ce a auzit un zgomot care i s-a părut suspect. Ba mai mult, ulerior l-a dus pe acesta la un câmp de trageri din apropiere, unde el obişnuia să meargă "din când în când, când nu putea dormi".

Pistorius a fost descris de vecinii săi ca fiind un tip foarte temperamental, care se certa adesea cu iubitele sale. Multe dintre acestea erau blonde, ca şi Reeva, pentru că sportivului îi plăcea să "colecţioneze" blonde. Pe numele lui există mai multe plângeri de violenţă domestică la adresa Reevei făcute de vecini.

oscar pistorius (FOTO: Reuters)
oscar pistorius (FOTO: Reuters)

Campionul paralimpic a avut şi probleme cu legea în trecut. În septembrie 2009 a petrecut o noapte la închisoare, după ce a fost acuzat de agresiune sexuală de o tânără de 19 ani. Incidentul se pare că avusese loc la o petrecere.

Pistorius a încercat "să-şi arate muşchii" şi după ce un amic de-al lui a avut un accident în trafic. I-a împiedicat pe fotografi să filmeze accidentul, replicându-le: "Eu sunt Oscar Pistorius".


    oscar pistorius (FOTO: Reuters)
oscar pistorius (FOTO: Reuters)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net