FOTO Pe chipul lor, timpul nu lasă urme! Au trecut de prima tinereţe, dar fac ravagii pe covorul roşu

Ultima actualizare:

    Uma Thurman (foto: Reuters)
Uma Thurman (foto: Reuters)

Unele celebrităţi parcă au descoperit secretul tinereţii veşnice. Deşi nu mai sunt de mult puştoaice şi au trecut prin multe, timpul nu a lăsat nicio urmă pe chipul lor. Iată cinci actriţe care au trecut de 40 de ani, dar care reuşesc să fie mereu extrem de sexy şi pentru care anii nu înseamnă nimic.

Monica Belluci este considerată una dintre cele mai frumoase actriţe, iar italianca de 49 de ani nu dă semne că vrea să îmbătrânească. Fostul model a fost prezent la Festivalul de la Cannes, unde a făcut furori atât cu jocul actoricesc din filmul "Le meraviglie", care a luat premiul cel mare la festival, dar şi cu silueta perfectă. Monica, care a fost căsătorită cu actorul francez Vincent Cassel, pare că a înflorit după ce s-a despărţit de soţul ei în 2013.

simeon stalpnicul png

Sharon Stone este un alt exemplu demn de urmat. La 56 de ani, actriţa şi-a făcut apariţia la un eveniment organizat în cadrul Festivalului de la Cannes fără sutien şi într-o rochie pe care nici fetele cu 30 de ani mai tinere ar ezita să o poarte. În ciuda celor trei atacuri celebrale suferite, Sharon este mereu în formă maximă şi uimeşte cu apariţiile mereu stilate şi extrem de sexy.

simeon stalpnicul png

La 44 de ani, Uma Thurman întinereşte pe zi ce trece, deşi e din nou singură după ce a anulat logodna cu iubitul ei, Arpan Busson. Vedeta de 44 de ani a fost şi ea prezentă la Cannes, iar apariţiile pe covorul roşu au tăiat respiraţia tuturor. Una dintre ţinute, o rochie galbenă cu trenă, a venit ca turnată pe Uma, un model de urmat pentru toate mămicile şi femeile divorţate. Actriţa are trei copii: doi cu Ethan Hawke, de care s-a despărţit în 2005, Maya (născută în 1998) şi Levon (2002), şi o fetiţă cu Busson, Luna (2012).

simeon stalpnicul png

Dacă o vezi pe Jane Fonda nu ai crede că are 76 de ani. Una dintre marile actriţe americane, fiica lui Henry Fonda arată de milioane la vârsta la care multe femei sunt simple bunicuţe. Vedeta a purtat o rochie roz pal, lungă şi mulată pe corp, cu bretele, care i-a evidenţiat silueta perfectă. Căsătorită de trei ori şi câştigătoare a două premii Oscar şi şapte Globuri de Aur, Jane a dezvăluit că se menţine tânără cu ajutorul sexului.

simeon stalpnicul png

Marea doamnă a cinematografiei italiene, Sophia Loren, îi face concurenţă lui Jane. În vârstă de 79 de ani, actriţa nu reununţă la ţinutele sexy şi nici nu are de ce. Considerată pe bună dreptate una dintre cele mai frumoase şi senzuale vedete ale tuturor timpurilor, Sophia a păşit şi ea pe covorul roşu de la Cannes într-o rochie neagră, cu un decolteu impresionant, dovadă că actriţa se poate mândri încă cu multe dintre atuurile cu care a înnebunit bărbaţii de-a lungul anilor.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net