Fratele lui Beyoncé trăieşte din cerşit

Ultima actualizare:

    Beyoncé (Foto: Reuters)
Beyoncé (Foto: Reuters)

Frăţiorul vitreg al lui Beyoncé, de 4 ani, şi mama acestuia au rămas pe drumuri. Trăiesc într-un adăpost din Los Angeles şi din mila oamenilor. Au ajuns să cerşească şi iau masa la o cantină a săracilor.

Nixon, fratele vitreg al cântăreţei Beyoncé (32 de ani), este rodul unei legături pe care a avut-o tatăl vedetei, Matthew Knowles (62 de ani), cu o femeie numită Alexandra Wright (36 de ani) în timp ce încă era însurat cu Tina Knowles (60 de ani). Micuţul şi mama lui au fost daţi afară recent din casa în care stăteau.

Ei au rămas fără adăpost după ce Matthew Knowles nu i-a mai plătit Alexandrei pensie alimentară pentru copil. Motivând că a ajuns falit, tatăl vedetei a cerut, propriu-zis, în justiţie să se diminueze pensia alimentară a fiului de la 12.000 de dolari (38.800 lei) la 2.400 de dolari (circa 7.755 lei) pe lună. Instanţa i-a aprobat cererea şi a cerut o recalculare a pensiei plătite pe ultimii trei ani.

Alexandra Wright şi micuţul Nixon au ajuns pe drumuri

Beyoncé (Foto: Reuters)
Beyoncé (Foto: Reuters)

Aşa s-a ajuns la concluzia că banii pe care bărbatul i-a dat până acum acoperă plăţile până aproape în 2016, după scăderea sumei datorate lunar. Numai că Alexandra nu are ocupaţie şi a făcut praf deja pensiile alimentare ale băiatului.

Ea e foc de supărare că sora vitregă, Beyoncé, a lui Nixon, nu vrea să-l ajute, deşi are în conturi 350 de milioane de dolari (1,13 miliarde lei). Vedeta nu vrea să audă de copil, fiindcă mama ei, Tina, a suferit din cauza faptului că Matthew a înşelat-o. "Nixon merită să-şi cunoască familia, sper că într-o zi o va întâlni pe Beyoncé", insistă Alexandra, citată de entstarz.com.

Şi Madonna are un frate boschetar
Şi Madonna are un frate boschetar

Cântăreaţa Madonna (55 de ani), cu o avere personală estimată la 700 de milioane de dolari (circa 2,3 miliarde lei), are şi ea un frate cerşetor pe care nu-l ajută cu nimic. Anthony Ciccone (56 de ani) trăieşte pe străzile din Michigan şi doarme sub un pod, după ce şi-a pierdut slujba în 2010 din cauza beţiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Eomania Ucraina UEFA EURO 2024 jpg
image
image
image
image
image
image
Cu ce forțe noi a început artistul sezonul 20 al show-ului „Te cunosc de undeva”!
banner Victoria Raileanu png
FotoJet (5) jpg
banner dan ciotoi generic png
image png
555 (16) jpg
image png
Banner vedete la plajă
image
actualitate.net
image
actualitate.net