Gala premiilor Oscar 2021 a fost amânată cu două luni din cauza pandemiei de coronavirus

Premiile Bafta vor avea loc la 11 aprilie 2021
Premiile Bafta vor avea loc la 11 aprilie 2021

Gala premiilor Oscar 2021 a fost amânată cu două luni din cauza pandemiei de coronavirus. Academia americană de film a anunţat că a 93-a gală de decernare a premiilor Oscar va avea loc la 25 aprilie 2021.

Gala premiilor Oscar 2021 a fost amanată. Ce au declarat reprezentanții Academiei

„Mai mult de un secol, filmele au jucat un rol important în consolarea noastră în cele mai întunecate momente. Cu siguranţă, au făcut asta anul acesta. Speranţa noastră, prin extinderea perioadei de eligibilitate şi a datelor premiilor, este să oferim flexibilitatea de care cineaştii au nevoie să îşi finalizeze şi să îşi lanseze filmele fără a fi penalizaţi pentru ceva care nu este controlat de nimeni”, au transmis David Rubin, preşedintele Academiei, şi Dawn Hudson, CEO, într-un comunicat citat de Variety. „Următoarea gală Oscar şi deschiderea muzeului vor marca un moment istoric, aducând laolaltă cinefili din toată lumea uniţi prin cinema”. Recent, au fost modificate regulile privind eligibilitatea unui film la Oscar - un lungmetraj trebuie să fi fost lansat între 1 ianuarie 2020 şi 28 februarie 2021 pentru a fi luat în considerare pentru ceremonia de anul viitor.

În plus, Academia americană de film a decis amânarea inaugurării muzeului său de la Los Angele, Academy Museum of Motion Pictures, care va fi deschis publicului pe 30 aprilie 2021. Şi gala Governors Awards, programată de obicei în toamnă, a fost amânată pentru o dată care urmează să fie anunţată.

Nu a fost stabilit formatul galei din aprilie de la Dolby Theatre din Hollywood. A fost stabilit calendarul: votul preliminar se va încheia pe 5 februarie 2021, listele scurte pentru nominalizări vor fi anunţate pe 9 februarie, pe 5 martie va începe votarea nominalizărilor, pe 15 martie vor fi anunţate nominalizările, iar votul final se va încheia pe 20 aprilie 2021. În urma acestei schimbări de program, este de aşteptat ca toate galele din industrie să fie mutate.


    Premiile Bafta vor avea loc la 11 aprilie 2021Sursa foto: Deadline.com
Premiile Bafta vor avea loc la 11 aprilie 2021Sursa foto: Deadline.com

Și BAFTA a fost reprogramată. Nu se știe nimic despre Globul de Aur

BAFTA deja a anunţat o nouă dată pentru ediţia de anul viitor - 11 aprilie 2021. Lorenzo Soria, preşedintele Asociaţiei Presei Străine de la Hollywood, care acordă Globurile de Aur, a declarat că încă nu a fost luată o decizie privind data la care va avea loc ceremonia din 2021.

Aceasta este a patra oară când ceremonia de acordare a premiilor Oscar este amânată. Prima dată s-a întâmplat în 1938, din cauza inundaţiilor din Los Angeles, apoi în 1968, după ce a fost asasinat Dr. Martin Luther King Jr., şi cel mai recent, în 1981, după tentativa de asasinare a preşedintelui Ronald Reagan.

shutterstock 1833215881 jpg
horoscop jpg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
anisia gafton jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
autostrada jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
pantofi jpg
Niculae Badalau - foto Bogdan Vladu
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
image
image
image
image
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
anisia gafton jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg