Gata, se mărită Lady Gaga! Artista vrea o „nuntă sofisticată” cu logodnicul ei Christian Carino

12 decembrie 2018
image
Lady Gaga, de 32 de ani, s-a logodit în octombrie cu impresarul de 49 de ani Christian CarinoFoto: Guliver / Gettyimages

Lady Gaga se teme să nu rămână şi fără actualul logodnic, aşa că se grăbeşte să se mărite. Cântăreaţa în vârstă de 32 de ani a anunţat că vrea o nuntă sofisticată, cu pregătiri speciale pentru anul 2019. În 2016, Gaga a rămas fără logodnic, după ce Taylor Kinney i-a dat papucii pentru că s-a plictisit să tot aştepte o breşă în programul divei pentru a organiza nunta.

Gata, se mărită Lady Gaga! Norocosul este impresarul Christian Carino, în vârstă de 49 de ani. Chiar dacă încă nu au fixat data nunţii, Gaga a declarat pentru „ET” că va începe pregătirile de îndată ce încheie turneul de promovare a filmului „A star is born” unde joacă alături de Bradley Cooper. „Gaga este emoţionată până la cer la gândul că va îmbrăca rochia de mireasă. Îşi doreşte de foarte mult timp acest lucru. Le povesteşte tuturor că a ajuns în acel moment din viaţa de artist în care se poate gândi serios la familie, soţ şi copii. Şi pentru că este totuşi Lady Gaga, ea va angaja o armată de designeri, stilişti, coregrafi şi directori artistici pentru a face din nunta ei un veritabil moment artistic de neuitat”, a explicat o sursă din anturajul vedetei. Christian Carino a fost dezamăgit că logodna nu a fost însoţită de o petrecere ca în poveşti din cauză că Gaga era prinsă cu filmările la „S-a născut o stea” (A star is born), unde joacă alături de Bradley Cooper.

Citeşte şi:

Lady Gaga, goală complet! Filmată în timp ce face sex în cadă cu Bradley Cooper

Lady Gaga, fără chiloți la un eveniment monden? Când a pășit s-a văzut tot

Când s-a cuplat cu logodnicul care e cu 17 ani mai bătrân ca ea?

Gaga s-a cuplat cu impresarul şi agentul de talente Christian Carino, în vârstă de 49 de ani, în luna februarie a anului acesta. În octombrie cei doi au anunţat că s-au logodit şi că se pregătesc de nuntă. „Christian este cel mai bun lucrur din viaţa lui Gaga. O face să se simtă fericită şi este mândru cu realizările ei artistice”, a mai adăugat sursa. Christian are răbdare şi nu o presează cu nunta. El a fost cel care a împins-o pe Gaga în proiectul „S-a născut o stea” regizat de Bradley Cooper. „Gaga are încredere maximă în el şi se simte în siguranţă în prezenţa lui. Nu au prea mult timp pentru ei doi de aceea preţuiesc fiecare secundă pe care o petrec împreună”, a mai adăugat sursa pentru ET. Gaga nu vrea să îl piardă şi pe Carino din cauza carierei. Ea a mai fost logodită cu Taylor Kinney între 2015 şi 2016 şi s-au despărţit din cauză că... nu a avut timp să facă nunta. Aşa că vrea ca în 2019 să organizeze o nuntă sofisticată cu logodnicul ei Christian Carino. 

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub mircea bravo png
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg