Gaviota din "Cafea cu parfum de femeie" e plină de muşchi la 52 de ani

simeon stalpnicul png
2018. Margarita Rosa de Francisco arată incredibil la 52 de ani

Pe 1 aprilie 1998, Antena 1 difuza ultimul episod din telenovela-fenomen “Cafea cu parfum de femeie”, cu Guy Ecker şi Margarita Rosa de Francisco în rolurile principale. Cine ar fi crezut că superba actriţă columbiană, de o delicateţe rară în serial, s-ar putea transforma într-o sportivă cu pacheţele de muşchi pe tot corpul?

Ochi albaştri, inocenţi, păr lung, blond, ondulat, timiditate şi modestie. Aşa a fost conturat personajul Gaviota (n.r. pescăruş) în telenovela columbiană “Cafea cu parfum de femeie”, lansată în 1994 şi difuzată de Antena 1 în perioada 1997-1998, devenind un adevărat fenomen în România. Gaviota, interpretată de Margarita Rosa de Francisco, era angajată pe o plantaţie de cafea şi avea să se îndrăgostească de Sebastian (Guy Ecker), fiul unui puternic om de afaceri din industria cafelei din Columbia. Ei bine, la 20 de ani distanţă, puţini ar fi cei care ar mai recunoaşte-o pe Gaviota cea din viaţa reală. Actriţa Margarita Rosa de Francisco are 52 de ani, mănâncă sport pe pâine, nu are nici urmă de grăsime pe corp, ci doar fibră şi “pătrăţele” care te fac să te ruşinezi şi să-ţi piară pofta de mâncare.

simeon stalpnicul png

Cu asemenea trup şi aptitudini sportive, actriţei i-a fost uşor să obţină postul de prezentatoare al show-ului de aventură “El Desafio”, varianta columbiană a emisiunii “Ultimul trib”, care va începe, în curând, şi la Antena 1. Postul din Băneasa nu a anunţat încă prezentatorul autohton, însă uitându-ne la Margarita Rosa de Francisco, cu siguranţă acesta sau aceasta trebuie să fie un Mr. Muscolo. Celebra Gaviota ţine şi cursuri de fitness pe pagina ei de Instagram, unde aproape 300.000 de fani o urmăresc cu admiraţie.

simeon stalpnicul png
1994. Gaviota şi Sebastian, cuplul din «Cafea cu parfum de femeie»

Edith Gonzales a învins cancerul

simeon stalpnicul png
Edith Gonzales a fost vedetă în “Inimă sălbatică”

În vara lui 2016, Edith Gonzales (53 de ani), celebra actriţă mexicană care ne-a cucerit în “Inimă sălbatică” (1993), a anunţat că a fost diagnosticată cu cancer de col uterin în fază terminală. Au urmat intervenţii şi tratamente agresive, actriţa ţinându-şi constant fanii la curent cu nefericita experienţă prin care trece. Din fericire, Edith a reuşit să învingă cumplita boală, ba chiar a renunţat la perucă şi se afişează cu părul scurt. Din păcate, partenerul ei din “Inimă sălbatică”, Eduardo Palomo, a murit în 2003, la 41 de ani, în urma unui infarct.

Lucelia Santos a renunţat la actorie

simeon stalpnicul png
Lucelia Santos, rol memorabil în “Sclava Isaura”

Cine nu mai ţine minte emoţionanta poveste a sclavei Isaura, din telenovela braziliană cu acelaşi nume, primul serial de acest gen difuzat în România, după Revoluţie? Protagonista Lucelia Santos ne-a cucerit în 1992, însă nu doar pe români, telenovela fiind cel mai bine vândut produs de televiziune al tuturor timpurilor. În prezent, actriţa are 61 de ani, însă a renunţat la actorie, fiind mai preocupată de scenariu şi regie. Partenerul ei din serial, Rubens de Falco, a murit în 2008, la 76 de ani, în urma unei insuficienţe cardiace.

borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
laura cosoi png
gianina corondan tb1000 jpg
BeFunky collage (34) jpg
colaj grecia jpg
foto 1   Miki K Pital jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Miki K Pital jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp