Gemenii lui Jennifer Lopez sunt părinţii lor în miniatură. Fata e copia mamei, băiatul, a lui Marc Anthony

Ultima actualizare:

    Jennifer Lopez, Emme (13 ani), bunica Guadalupe Rodriguez (75 de ani) și Max (13 ani)
Jennifer Lopez, Emme (13 ani), bunica Guadalupe Rodriguez (75 de ani) și Max (13 ani)

E o mamă fericită! Jennifer Lopez e foarte mândră de gemenii ei, Max şi Emme, de 13 ani. Diva a petrecut clipe minunate cu ei şi cu mama sa, Guadalupe Rodriguez.

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez (51 de ani) a pus poze pe o reţea socială cu cei doi copii ai ei şi cu mama sa, Guadalupe Rodriguez (75 de ani), cu ocazia Zilei Mamei, care se sărbătoreşte în SUA la 10 mai. Fiica, Emme Maribel, îi seamănă leit şi este în al nouălea cer de fericire pentru asta. A şi cântat împreună cu ea şi a arătat că are din plin talentul mamei. Este deja o domnişorică elegantă, copie în miniatură a divei. Fiul, Maximilian ”Max” David, este însă copia tatălui lui, Marc Anthony (52 de ani).  A crescut mult, e de nerecunoscut, şi seamănă tot mai mult cu celebrul său părinte. JLo şi Marc Anthony au fost căsătoriţi între anii 2004 şi 2014. Jennifer Lopez îi alintă pe cei doi copii, spunându-le ”nucile mele de cocos”. 


    Marc Anthony (52 de ani)
Marc Anthony (52 de ani)

Diva trece prin momente de bucurie de când a reluat legătura cu fostul său iubit, actorul Ben Affleck (48 de ani). Ei au petrecut împreună, recent, o săptămână de vacanţă la munte, în Montana, SUA. Au fost pozaţi în timp ce s-au îmbarcat într-un avion privat în Los Angeles. Apoi au petrecut de minune în cabana de lux a actorului din resortul Big Sky. JLo şi Affleck au menţinut o legătură puternică după despărţirea lor din 2004, după doi ani de relaţie. Iar acum se zvoneşte că formează din nou un cuplu. Posibilitatea de a-şi relua viaţa împreună este mare după ce Jennifer Lopez a anunţat oficial, nu demult, că s-a despărţit de fostul sportiv Alex Rodriguez (45 de ani), după o relaţie de 4 ani. Ben Afflek s-a despărţit şi el de ultima sa iubită, actriţa Ana de Armas (33 de ani), în urmă cu câteva luni. El are trei copii, Violet (15 ani), Seraphina (12 ani) şi Sam (9 ani), din căsnicia cu Jennifer Garner (49 de ani), care a durat între 2005 şi 2018. Jennifer Lopez are o avere de 400 milioane $, iar Ben Affleck are în conturi 150 milioane de $.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net