George Clooney a câştigat 40.000.000 $ din reclame la cafea

Ultima actualizare:

    Clooney munceşte  mult să o mulţumească  pe soţia lui, Amal
Clooney munceşte mult să o mulţumească pe soţia lui, Amal

S-a îmbogăţit la greu! De când e imaginea companiei producătoare de cafea Nespresso, George Clooney a câştigat 40 de milioane de dolari. Starului nu-i pasă că este criticat pentru că filmează reclame.

Celebrul actor George Clooney (58 de ani) a ajuns la averea uriaşă de 500 de milioane de dolari. Însă starul, laureat cu premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar, în 2006, nu câştigă bani numai pentru rolurile din filme. Actorul, binecunoscut mai ales pentru prestaţia din serialul “Spitalul de urgenţă”, s-a ales cu câştiguri frumoase din reclamele pe care le-a făcut la cafea. El este imaginea companiei care produce cafeaua Nespresso în Europa şi în lumea întreagă, din 2006 până în prezent.

A fost adesea criticat fiindcă, în timp ce joacă în filme ce denunţă comportamentul multinaţionalelor, cum ar fi “Michael Clayton”, acceptă să facă publicitate pentru o astfel de companie. Însă lui nu-i pasă. Nu îl interesează decât să câştige cât mai mulţi bani. Clooney e însurat cu avocata Amal (41 de ani), din 2014. Ei au împreună o pereche de gemeni, Ella şi Alexander, care fac 2 ani în iunie.

Robert DeNiro face reclamă la pâine

Laureat a două premii Oscar, Robert DeNiro (75 de ani) a acceptat şi el să facă reclame la pâine şi covrigi. Starul, cu averea de 300 milioane de dolari, nu vrea să spună cât a primit pentru a apărea în filmul publicitar pentru  cea mai mare companie de panificație din Marea Britanie, Warbutons. Însă ziarele britanice au aflat că este o sumă cu şase cifre.

image
image
image
image
image
image
manastire zielle noastre jpg
lady diana camilla combo jpg
lady diana jpg
Banner sarah prodan
banner oana lis png
banner denisa nechifor png