George Clooney a dăruit prietenilor 14 milioane de dolari


    E un om foarte generos
E un om foarte generos

Actorul George Clooney a dăruit prietenilor 14 milioane de dolari. El a dat câte un milion la fiecare dintre prietenii care l-au ajutat înainte de a deveni cunoscut.

George Clooney (59 de ani) a confirmat zvonul că a dat câte 1 milion de dolari la fiecare dintre cei 14 prieteni mai apropiați care l-au ajutat înainte de a deveni celebru. Actorul a dezvăluit că i-a chemat pe ”băieți” la el acasă, în 2013, și la fiecare a dat câte o valiză cu bancnote. În total a dăruit 14 milioane de dolari. Acum are o avere de 500 de milioane de dolari. Clooney a făcut mărturisirile recent la o emisiune de televiziune. Cu acest prilej, el a mai spus că abia acum, de când este însurat cu Amal, de 42 de ani, se simte în sfârșit bine și își dă seama cât de singur și nefericit era, când nu o cunoștea.

Este căsătorit de șase ani

Actorul George Clooney şi avocata Amal Clooney au împlinit anul acesta 6 de căsnicie. Ea a reuşit să rămână neschimbată în acest timp, în timp ce el a albit mult şi a început să semene mai mult cu Moş Crăciun decât cu şarmantul star care era înainte de căsătorie, deși zice că se simte atât de bine alături de aceasta. Cei doi s-au căsătorit la 27 septembrie 2014, la Veneţia, în Italia. Se înţeleg de minune, deşi unii credeau că diferenţa de vârstă le va pune probleme în căsnicie. Sunt foarte fericiţi de când au venit pe lume gemenii lor, Ella şi Alexander, care au împlinit trei anişori la 6 iunie. George Clooney a dăruit prietenilor 14 milioane de dolari.

Bancnotele care valorează 1800 de lire
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Ivana Knoll FOTO Instagram png
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
Zile libere legale în 2023
Kanye West si Julia Fox jpg
pele gettyimages 841963610 jpeg
rugaciune credinta lumina paste shutterstock 712661815 jpeg
soldati marele razboi foto imagoromaniae jpg
image
image
image
image
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg