George Clooney a împlinit 59 de ani. 7 femei celebre care i-au trecut prin pat înaintea lui Amal

image
1988 Kelly Preston

Campion la șarm și la eleganță, dar și la capitolul "iubite celebre", George Clooney împlinește astăzi, 6 mai, vârsta de 59 de ani. Aniversarea îl găsește alături de avocata Amal Alamuddin, cu care s-a căsătorit în Veneția, în 2014, și cu care are doi copii. În iunie 2017, la Spitalul Kensington Wing of London’s Chelsea and Westminster, Amal i-a adus pe lume pe gemenii Ella şi Alexander. Însă până când frumoasa cu origini libaneze să-l câștige definitiv, George Clooney a avut un palmares spectaculos în amor. Iată de ce a purtat, atâția ani, titulatura de cel mai râvnit burlac din lume.

Stacy Keiber. În perioada 2011 şi 2013, George Clooney a avut o relație cu sportiva WWE Stacy Keiber. Stacy şi George au format un cuplu timp de doi ani, dar au decis să pună punct pentru că frumoasa sportivă, acum în vârstă de 40 de ani, îşi dorea o familie, iar actorul nu părea pregătit să renunțe la burlăcie.

image
1990 Talia Balsam

Elisabetta Canalis. Între anii 2009 şi 2011, George Clooney s-a iubit cu actriţa italiană Elisabetta Canalis, iar toată lumea îi vedea ca și căsătoriți. Despărțirea a fost însă anunțată de Clooney, printr-un comunicat sec. "Este adevărat, ne-am despărţit. A fost o decizie dificilă şi extrem de personală. Sperăm că viaţa noastră privată va fi respectată".

image
1998 Celine Balitran

Sarah Larson. Câştigătoare a concursului „Fear Factor“, Sarah Larson l-a întâlnit pe Clooney pentru prima oară în 2007, dar relaţia a fost una de scurtă durată. Chiar dacă iubirea lor a supravieţuit unui accident de motocicletă şi a ajuns pe covorul roşu la Premiile Oscar, în 2008, Larson fiind prima iubită cu care Clooney s-a afişat la o astfel de gală, cei doi s-au despărțit în mai 2008.

image
2002 Lisa Snowdon

Lisa Snowdon. Prezentatoare TV din Marea Britanie este un alt nume care se regăseşte pe lista iubirilor lui Clooney. Actorul a cunoscut-o pe platourile de filmare ale unei reclame, în anul 2000, şi timp de cinci ani au avut o relație frumoasă.

image
2008 Sarah Larson

Celine Balitran. Studentă la Drept la vremea aceea, frumoasa pariziancă i-a atras atenția lui Clooney în 1996, în timp ce acesta filma „The Peacemaker“. Au format un cuplu până în 1999.

image
2010 Elisabetta Canalis

Kelly Preston. Înainte de a deveni soția lui John Travolta, Kelly Preston a fost îndrăgostită de Clooney. Actriţa a locuit cu el încă din 1987.

image
2012 Stacy Keibler

Talia Balsam. În 1989, George Clooney avea să se însoare cu Talia Balsam, actriță și star de televiziune. Clooney şi Balsam s-au întâlnit pentru prima oară în 1984, dar chiar şi perioada lungă petrecută unul lângă celălalt nu a fost de ajuns pentru a susţine căsătoria. Au divorţat după trei ani de mariaj.

image
1990 Talia Balsam
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
monument bacainti
Maia Sandu
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png
colaj loredana groza jpg
colaj silvia dumitrescu jpg
Andie Macdowell a defilat pe podium jpg