George Clooney dă în judecată revista care le-a făcut poze gemenilor. ”Au sărit gardul”

Ultima actualizare:

    George Clooney este determinat să acționeze în istanță pentru a sancționa revista care i-a încălcat intimitatea și proprietateafoto: Getty
George Clooney este determinat să acționeze în istanță pentru a sancționa revista care i-a încălcat intimitatea și proprietateafoto: Getty

George Clooney (56 de ani) a declarat vineri, 28 iulie, că va da în judecată revista Voici din Franța, care a publicat prima fotografie cu gemenii săi, deși acesta a fost foarte vehement cu privire la acest aspect.

George Clooney este foc și pară după ce o poză cu gemenii săi a ajuns într-o revistă cunoscută din Franța. Acesta declară că paparazzi i-au încălcat atât intimitatea cât și dreptul de prorietate, după ce aceștia i-au sărit gardul și s-au cățărat în copaci.

”Întreaga săptămână, fotografii de la revista Voici ne-au sărit gardul, s-au cățărat în copaci și au făcut poze ilegal copiilor din casă. Pe lângă fotografi, agenția și revista va fi sancționată conform legilor. Vom acționa în instanță, siguranța copiilor noștri o cere”, a declarat Clooney, potrivit Independent.

Agenția se apără și declară că decizia de a publica imaginile respective a fost bazată pe afecțiunea oamenilor pentru celebrul cuplu.

”George și Amal Clooney au devenit niște personalități extrem de apreciate în ultmii ani. Nașterea gemenilor lor, Ella și Alexander, a însemnat extrem de mult pentru noi toți. Imaginile apărute în Voici vinerea aceasta au venit la cererea publicului. Oamenii îl iubesc pe George Clooney și i-au urmărit mereu povestea vieții lui. Aceste imaginii nu-l pun în pericol pe el, pe soția sa sau mai ales pe copii lor”, a fost răspunsul revistei la anunțul făcut de Clooney.

Gemenii sunt primii copii ai cuplului Clooney și, potrivit presei americane, cei doi au apelat la fertilizare in vitro. Actorul George Clooney și Amal Alamuddin, în vârstă de 39 de ani, o avocată britanică de origine libaneză, specializată în drepturile omului, s-au logodit pe 28 aprilie 2015. Căsătoria lor a avut loc pe 27 septembrie 2015, la Veneția.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net