George Clooney, divorţ de 500 milioane $? Amal ar fi plecat de acasă cu copiii

image
George Clooney, 57 de ani, îşi bombardează soţia cu mesaje de iertareFoto: Guliver/ GettyImages

După patru ani de miere, a început să curgă venin! George Clooney (57 de ani) şi Amal Clooney s-au certat la cuţite zilele trecute, la vila Oleandra, de pe malul lacului Como. Conform RadarOnline, Amal l-a trimis pe George în casa de oaspeţi, vila Margherita. Actorul nu a plecat, aşa că avocata de 40 de ani a luat copiii şi a plecat la hotel.

Începe lupta pentru averea de 500 de milioane de dolari? Vecinii lui George Clooney de pe malul lacului Como, din Italia, susţin că mariajul actorului este pe butuci. Zilele trecute, George şi Amal s-au certat la cuţite. Scandalul s-a terminat cu plecarea de acasă a lui Amal. De atunci, George o bombardează cu mesaje implorând-o să îl lase să îi vadă pe gemenii de un an, Alexander şi Ella. Amal e de neînduplecat. Întrebat de reporterii de la „Hollywood Life” dacă divorţează, George a declarat că „nu e nimic adevărat”. Însă Amal Clooney a refuzat să le răspundă jurnaliştilor spunând că nu are timp de discuţii.

Conform surselor RadarOnline, cearta ar fi pornit de la faptul că George a exagerat cu alcoolul şi Amal l-a trimis în vila Margherita. Actorul de 57 de ani a reacţionat violent şi Amal a luat copiii şi a plecat la un hotel în miez de noapte.

Clooney a cumpărat vila Oleandra de pe lacul Como în 2002, cu aproximativ 8,5 milioane de dolari şi ulterior a achiziţionat proprietatea alăturată, vila Margherita. În 2015, după ce un român a intrat prin efracţie pe proprietatea lui Clooney, poliţia locală a avertizat că amendează cu 500 de euro orice persoană se apropie la mai mult de 100 de metri de cele două case construite în secolul XVIII.

Conform „The Inquisitr”, în luna decembrie 2018, Amal şi George au mai avut o ceartă urâtă, la New York. Atunci Amal i-ar fi reproşat că nu se poate abţine să nu flirteze când vorbeşte cu Sandra Bullock, Angelina Jolie şi alte colege de breaslă. George a acceptat atunci să nu mai discute cu reprezentantele sexului frumos pentru a nu-şi supăra soţia.

După accidentul de motocicletă din iulie 2018, din Italia, apropiaţii au declarat pentru National Enquirer că „Amal e foarte agresivă cu George din cauza unei depresii postnatale extrem de severe”. În cazul unui divorţ, ambii vor respecta clauzele contractului prenupţial.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cub oana zavoranu png
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
image png
Vladimir Putin FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg