George Clooney revine la "prima sa dragoste" după o pauză de 20 de ani! Va juca din nou în seriale

simeon stalpnicul png
George Clooney se întoarce la prima sa iubire, televiziunea Foto:Getty

Actorul şi regizorul american George Clooney va produce, va regiza şi va juca într-un nou serial TV, "Catch-22", adaptat după romanul omonim scris de Joseph Heller, revenind astfel în televiziune după aproximativ 20 de ani de absență, informează AFP, citat de Agerpres.

Ultima apariție a lui George Clooney în cadrul unui show sau serial televizat a avut loc acum 20 de ani, când a decis să părăsească distribuția serialului "Spitalul de Urgenţă" ("ER"). Noul serial va conține șase episoade, iar Clooney, în vârstă de 56 de ani, va primi aproximativ 1 milion de dolari pentru fiecare episod în care va juca. Va fi pentru prima dată când George Clooney va interpreta un personaj recurent într-o producţie de televiziune după ce a jucat în "Spitalul de Urgenţă" (1994-2009), serialul care i-a adus celebritatea. După ce a ajuns cunoscut datorită serialului, Clooney a ales să se laseze în cinematografie, construindu-și astfel o carieră de succes. 

Romanul lui Joseph Heller, care a fost deja adaptat pe marele ecran de regizorul Mike Nichols în 1970, are o acţiune plasată în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial şi evocă aventurile fictive ale căpitanului John Yossarian, un aviator american care încearcă să se sustragă operaţiunilor militare pretinzând că era afectat de o maladie mintală.

George Clooney a renunțat la burlăcie cu puțin timp în urmă, căci inima sa a fost cucerită de avocata și activista pentru drepturile omului, Amal. Actorul a devenit tată de gemeni și este de părere că rolul de tătic este unul foarte obositor. 

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
Centrala nucleară de la Zaporojie FOTO Profimedia
Mangia11 jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png
colaj loredana groza jpg
colaj silvia dumitrescu jpg
Andie Macdowell a defilat pe podium jpg