George Clooney se adaptează la rolul de tătic. Vacanță în Italia cu noii membri ai familiei

simeon stalpnicul png
George și Amal Clooney au devenit părinți la începutul veriiFoto: Arhivă personală

George Clooney (56 ani) și soția sa Amal (39 ani) au decis că este timpul să petreacă prima vacanță în noua formulă de patru, alături de gemenii veniți pe lume la începutul verii. Așadar, și-au făcut bagajele și au plecat în Italia pentru a se relaxa și a fi departe de privirile indiscrete.

Potrivit Mirror, cuplul a fost văzut părăsind hotelul Cipriani, din Veneția, alături de micuții Ella și Alexander.  Proaspătul tătic , George Clooney pare să se descurce de minune în noul rol de tătic și împarte sarcinile cu soția sa. El poartă în brațe unul dintre bebeluși, iar Amal are grijă de celălalt.

Militanta pentru drepturile omului, Amal(39 ani) arată impecabil într-o pereche largă de pantaloni și o bluză subțire și vaporoasă.

George Clooney este foarte implicat în creșterea și îngrijirea celor mici și face tot ce îi stă în putință ca să îi păzească de paparazzi. Recent, actorul a dat în judecată o revistă care a folosit o poză cu gemenii săi ca primă pagină a revistei. I-a acuzat pe paparazzi că au escaldat gardul casei sale și copacii din apropiere pentru a efectua pozele. Clooney a declarat: “În ultimele săptămâni, paparazzi unei reviste din Franța ne-au escaldat gardurileși au făcut poze copiilor noștri, atunci când eram cu cei mici în casă! Fotografii, agenția, publicația, totți vor plăti pentru gestul lipsit de respect. Pedepsirea lor este esențială pentru siguranța copiilor.” 

Vedeți aici imagini din vacanța cu gemenii 

cub florin zamfirescu png
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
jude law phillipa coan jpeg
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub anca androne png
cub bromania png
INSTANT CIUCA CARBURANT 002 INQUAM Photos Octav Ganea jpg
Explozie Girona FOTO EL MUNDO webp
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg