George Clooney se teme pentru viaţa copiilor lui. Amal e avocată într-un caz care implică ISIS

image
Amal şi George Clooney au împreună doi copiifoto: Getty

George Clooney a declarat că se teme pentru siguranţa familiei sale de când Amal a preluat un caz împotriva ISIS. Soţia actorului o reprezintă pe Nadia Murad, de 23de ani, care susţine că a fost sclavă a grupării radicale în 2014.

Dar de când Amal a preluat acest caz, George susţine că familia lor a fost pusă în faţa unor probleme reale de securitate, cu care se confruntă zi de zi, notează dailymail.co.uk. Mai mult, actorul a declarat că nu vrea ca cei doi copii ai săi să fie ţinte ISIS. 

"Soţia mea are un caz împotriva ISIS, avem multe probleme reale de securitate. Nu vrem ca cei doi copii să fie ţinte, aşa că trebuie să fim foarte atenţi. Dar vrem să ne trăim şi viaţa, aşa că nu ne putem ascunde", a declarat George, în cadrul emisiunii "Award Chatter". 

Întrebat dacă el şi Amal ar vrea să fie nişte oameni necunoscuţi, George a declarat: "Am vrut să mergem cu cei mici în parc, dar nu s-a putut. Cum ieşim din casă, suntem încojuraţi. E o recompensă pentru cei care reuşeşc să le facă poze copiiilor. Trebuie să îi protejăm". 

image
Amal Clooney, cu gemenii Ella şi Alexander

Amal Clooney a discutat cu George înainte să accepte cazul

Amal Clooney o va reprezenta pe Nadia Murad, o femeie Yazidi care susţine că a fost răpită de ISIS şi folosită pe post de sclavă sexuală. Avocata speră ca va duce cazul la Haga. Dar şi ea are frici legate de acest caz. 

"E ceva ce am discutat cu soţul meu înainte de a accepta. Ştim care sunt riscurile. George a cunoscut-o pe Nadia şi cred că povestea ei l-a impresionat. A înţeles, vreau să spun, că ăsta e jobul meu. Cred că e important să expunem brutalitatea şi corupţia ISIS şi putem face asta în tribunale", a declarat Amal, în cadrul emisiunii Today Show. 

Citeşte şi

E incredibilă: Amal Clooney este seara divă, iar ziua, mamă sportivă. Iată cum au surprins-o paparazzi!

George Clooney a câştigat 40.000.000 $ din reclame la cafea

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub arsinel fii png
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
Soldati ucraineni se adapostesc in timpul unui bombardament in Lyman- razboi Ucraina FOTO Profimedia
Liderul Ceceniei Ramzan Kadirov FOTO Profimedia
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png
colaj loredana groza jpg
colaj silvia dumitrescu jpg
Andie Macdowell a defilat pe podium jpg