George Clooney se teme pentru viaţa copiilor lui. Amal e avocată într-un caz care implică ISIS

Ultima actualizare:

    Amal şi George Clooney au împreună doi copiifoto: Getty
Amal şi George Clooney au împreună doi copiifoto: Getty

George Clooney a declarat că se teme pentru siguranţa familiei sale de când Amal a preluat un caz împotriva ISIS. Soţia actorului o reprezintă pe Nadia Murad, de 23de ani, care susţine că a fost sclavă a grupării radicale în 2014.

Dar de când Amal a preluat acest caz, George susţine că familia lor a fost pusă în faţa unor probleme reale de securitate, cu care se confruntă zi de zi, notează dailymail.co.uk. Mai mult, actorul a declarat că nu vrea ca cei doi copii ai săi să fie ţinte ISIS. 

"Soţia mea are un caz împotriva ISIS, avem multe probleme reale de securitate. Nu vrem ca cei doi copii să fie ţinte, aşa că trebuie să fim foarte atenţi. Dar vrem să ne trăim şi viaţa, aşa că nu ne putem ascunde", a declarat George, în cadrul emisiunii "Award Chatter". 

Întrebat dacă el şi Amal ar vrea să fie nişte oameni necunoscuţi, George a declarat: "Am vrut să mergem cu cei mici în parc, dar nu s-a putut. Cum ieşim din casă, suntem încojuraţi. E o recompensă pentru cei care reuşeşc să le facă poze copiiilor. Trebuie să îi protejăm". 

Amal Clooney, cu gemenii Ella şi Alexander
Amal Clooney, cu gemenii Ella şi Alexander

Amal Clooney a discutat cu George înainte să accepte cazul

Amal Clooney o va reprezenta pe Nadia Murad, o femeie Yazidi care susţine că a fost răpită de ISIS şi folosită pe post de sclavă sexuală. Avocata speră ca va duce cazul la Haga. Dar şi ea are frici legate de acest caz. 

"E ceva ce am discutat cu soţul meu înainte de a accepta. Ştim care sunt riscurile. George a cunoscut-o pe Nadia şi cred că povestea ei l-a impresionat. A înţeles, vreau să spun, că ăsta e jobul meu. Cred că e important să expunem brutalitatea şi corupţia ISIS şi putem face asta în tribunale", a declarat Amal, în cadrul emisiunii Today Show. 

Citeşte şi

E incredibilă: Amal Clooney este seara divă, iar ziua, mamă sportivă. Iată cum au surprins-o paparazzi!

George Clooney a câştigat 40.000.000 $ din reclame la cafea

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net