George Clooney şi-a scos cele mai importante femei din viaţa în oraş! Ce bine se înţelege cu soacra

Ultima actualizare:

    George Clooney a fost însoţit la premiera filmului de către soţie şi soacrăFoto: Hepta
George Clooney a fost însoţit la premiera filmului de către soţie şi soacrăFoto: Hepta

Actorul George Clooney (56 ani) a devenit tată la începutul acestei veri, dar acest lucru nu îl împiedică să se ocupe de activităţile profesionale. Şi-a făcut apariţia la premiera filmului "Suburbicon" alături de soţia sa şi de soacră.

Actorul nu a fost însoţit doar de frumoasa sa soţie, avocata Amal, ci şi de mama sa soacră de origine libaneză, Baria Alamuddin. Însoţit de cele mai importante femei din viaţa lui, George a acceptat să vorbească despre acuzaţiile care îi sunt aduse celebrului producător de film, Harvey Weinstein, cât şi despre procesul de regizare a filmului "Suburbicon". Vedeta a afirmat că îşi doreşte foarte mult ca femeile să se simtă în siguranţă şi să poate vorbi deschis despre abuzurile sexuale la care au fost supuse, potrivit dailymail.co.uk.

Amal (39) a părut încântată să fie în centrul atenţiei la premiera filmului din Los Angeles, după ce şi-a petrecut ultimile luni îngrijindu-i pe gemenii Alexander şi Ella, în casa de vacanţă din Italia. A îmbrăcat o rochie lungă, vaporoasă, care îmbina într-un mod echilibrat nuanţe de albastru cu un alb imaculat. A fost machiată discret şi a purtat un ruj roşu-aprins pentru a-şi accentua buzele pline. Amal a fost ajutată în primele luni după sarcină de mama ei, care a fost nelipsită de la premieră. Baria Alamuddin a optat pentru o rochie lungă, largă de culoarea verde smarald şi o geantă neagră, tip plic. Mama şi fiica au pozat împreună, spre încântarea fotoreporterilor prezenţi la eveniment.


    Amal Clooney alături de mama sa,Baria AlamuddinFoto: Hepta
Amal Clooney alături de mama sa,Baria AlamuddinFoto: Hepta

George Clooney a acordat numeroase interviuri şi a vorbit despre gemenii săi. "Amândoi au personalitate. Ella este foarte elegantă şi are un aer plin de feminitate, seamănă foarte mult cu Amal, iar Alexander este un băieţel mic şi grăsut care râde mai tare decât oricine din încăperea în care se află", a povestit Clooney.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net