George Michael: «Era să mor de la droguri!»

Ultima actualizare:

Avea o avere de 160 de milioane $ (circa 518 milioane lei), dar nu se putea bucura de nimic din cauza dependenţei de stupefiante. George Michael a dezvăluit în primul interviu pe care l-a acordat după 5 ani că în sfârşit nu se mai droghează, potrivit "The Sun". "De aproape un an nu m-am mai atins de marijuana. Am terminat-o cu drogurile, fiindcă era să mor. Acum mă relaxez cu câinii şi mă distrez la seriale", a povestit starul, care se pregăteşte să lanseze un nou album.

Din cauză că era tot timpul drogat, a căzut dintr-o maşină care gonea pe autostradă în mai 2013. A fost o minune recuperarea sa. Abuzul de stupefiante îi distrusese sistemul imunitar şi o pneumonie a fost la un pas să-l răpună în noiembrie 2011.

A avut suferinţe de nedescris în spital, unde s-a luptat îngrozitor cu senzaţia că nu putea să respire. În urma durerilor infernale de piept a intrat în comă şi a fost o adevărată minune că a învins moartea. În 2010, a petrecut două luni în puşcărie după ce şi-a făcut praf maşina, conducând sub influenţa drogurilor şi a pilulelor împotriva depresiei. În închisoare a suferit cumplit sub ameninţarea unor pedofili violenţi. Şi acum a rămas cu teama permanentă de moarte.

Click! spune

Fost component al trupei Wham!, cântăreţul şi compozitorul George Michael, pe numele adevărat Georgios Kyriacos Panayiotou, a vândut peste 100 de milioane de albume. Este unul dintre cei mai de succes artişti, cunoscut mai ales pentru piesele ”Careless Whisper” şi ”Last Christmas”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net