Gérard Depardieu, apărat de nepoata lui. E acuzat de viol şi riscă închisoarea

Ultima actualizare:

    Nepoata îl îmbrățișează ocrotitorFoto: Instagram
Nepoata îl îmbrățișează ocrotitorFoto: Instagram

Louise Depardieu, de 20 de ani, a luat foc când a auzit că bunicul său, celebrul Gérard Depardieu (72 de ani), e acuzat de viol de o fată de 23 de ani și a vrut să știe toată lumea că e apărat de nepoata lui. Ea a ținut să se pozeze cu starul pentru a dovedi că îl sprijină.

Gérard Depardieu este apărat de nepoata lui, Louise, împotriva acuzațiilor că ar fi violat o tânără. Louise a pus recent pe Instagram o poză îmbrățișându-l pe celebrul său bunic. Ea e fata fiului lui Gérard Depardieu, Guillaume Depardieu, care a murit la 13 octombrie 2008, la vârsta de numai 37 de ani, și a Elisei Ventre. Depardieu e apărat și de agentul său.

Gérard Depardieu a fost pus în acuzare pentru viol și ”agresiuni sexuale”, a dezvăluit o sursă, marți, 23 februarie, pentru AFP. Reclamanta este o tânără de 20 de ani al cărei nume nu a fost dat publicității pentru a o proteja. Faptele oribile s-ar fi petrecut în urmă cu trei ani. În august 2018, tânăra s-a dus la jandarmeria din Lambesc, Bouches-du-Rhône, departament din sudul Franței, pentru a depune plângere împotriva lui Depardieu. Ea s-a plâns că starul a violat-o în două rânduri, în zilele de 7 și 12 august, la Paris.

Gerard Depardieu: "Sunt gata să mor pentru Rusia!"

FOTO Depardieu, vezi să nu explodezi!

Actorul riscă pușcăria

Victima a spus că actorul e un vechi prieten al tatălui ei și că îl cunoaște de mai mulți ani. Depardieu a fost audiat de poliție. A avut loc și o confruntare între acesta și reclamantă în sediul poliției judiciare. Însă, în cele din urmă, dosarul a fost clasat de parchetul din capitala franceză. În vara lui 2020, tânăra actriță a reușit să obțină reluarea anchetei, cazul fiind înaintat la un judecător de instrucție. Depardieu a fost pus sub acuzare în decembrie, 2020, dar acest lucru s-a aflat abia acum. Actorul contestă cu vehemență acuzațiile. Contactată de AFP, avocata reclamantei, Elodie Tuaillon-Hibon, a cerut „să fie respectate intimitatea şi viaţa private” a clientei sale. Celebrul actor, cu averea de 250 de milioane de dolari, riscă o pedeapsă de 15 ani de pușcărie pentru viol, dacă se dovedește vinovat, potrivit legilor franceze. Gérard Depardieu e apărat de nepoata lui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net