Gestul sfidător al lui Eminem la cel mai mare eveniment sportiv din SUA. Organizatorii sunt furibunzi

Eminem a făcut un gest teribil de sfidător după concertul susținut la Super Bowl, chiar dacă organizatorii îl avertizaseră pe artist înainte de eveniment. 

Gestul sfidător al lui Eminem la cel mai mare eveniment sportiv din SUA
Gestul sfidător al lui Eminem la cel mai mare eveniment sportiv din SUA

Celebrul Eminem a făcut un gest extrem de controversat, care i-a indignat la culme pe organizatorii de la Super Bowl, cel mai mare eveniment sportiv din SUA. 

Controversatul Eminem a îngenuncheat la sfârșitul concertului, în semn de solidaritate cu mișcarea "Black Lives Matter" care militează împotriva abuzului asupra persoanelor de culoare. Acest comportament i-a înfuriat la culme pe organizatori, care îl avertizaseră pe artist, înainte de spectacol să nu facă așa ceva.

Cel care a făcut pentru prima dată acest gest a fost jucătorul de fotbal american Colin Kaepernick, care a îngenuncheat în loc să stea drepți în picioare, timp ce se cânta imnul Statelor Unite, pe fundalul unor violențe petrecute la acea vreme împotriva persoanelor de culoare din SUA.

Pentru a acest gest jucătorul Colin Kaepernick a fost exclus pentru totdeauna din NFL, Liga jucătorilor profesioniști de fotbal american din SUA.

Eminem a urcat aseară pe scena Super Bowl, alături de artiști de culoare precum Snoop Dogg, Mary J. Blige sau Kendrick Lamar, iar publicul și criticii sunt de părere că a fost cel mai bun show din ultimii ani, din cadrul renumitului eveniment. 

Chiar dacă organizatorilor nu le-a plăcut deloc că Eminem i-a sfidat total, fanii artistului au fost extraordinar de impresionați de gestul său și i-au lăudat inițiativa pe rețele de socializare, notează Daily Star.

Eminem nu a fost singurul artist nemulțumit la Super Bowl

Un alt artist care a performat aseară pe scenă alături de Eminem, renumitul producător Dr. Dre a declarat că s-a simțit dezgustător de cenzurat de organizatori, care i-au spus că nu își doresc ca momentul muzical susținut să devină un pretext pentru un manifest social.

Concertul susținut pe scena Super Bowl a avut parte de prezența unor artisști precum Mary J Blige, Snoop Dogg, Kendrick Lamar, 50 Cent, iar Eminema  fost singurul artist alb din cadrul spectacolului care s-a alăturat marilor legenda din muzica rap. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
fiii lui adrian nastase jpg
tanara dezbracata in pat jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
Brad Pitt (5) jpg
iulia albu si mikaela webp
Screenshot 2022 12 01 at 15 49 17 png
piranha in crisul repede foto Prichici Catalin Facebook 1 jpg
image
image
image
image
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png
Brad Pitt (5) jpg
iulia albu si mikaela webp