Ghinioanele se ţin lanţ! Tom Cruise, părăsit de echipa de filmare a "Misiune Imposibilă 7"


    Tom Cruise, 58 de ani,a cheltuit milioane de dolaripentru continuarea filmărilor, dar degeaba
Tom Cruise, 58 de ani,a cheltuit milioane de dolaripentru continuarea filmărilor, dar degeaba

Bombă pentru Tom Cruise! Filmările la ”Misiune Imposibilă 7” au fost anulate complet după ce echipa de filmare s-a săturat până peste cap de restricţiile impuse aici de pandemia de COVID-19. Ei s-au întors în Anglia părăsind platourile de filmare din Dubai.

Angajaţii i-au cerut lui Tom Cruise, 58 de ani, să le permită să se întoarcă în Marea Britanie, unde vor fi obligaţi să stea 10 zile în carantină. Şefii casei de producţie au fost obligaţi să închirieze un avion particular pentru a-şi duce acasă angajaţii care vor să fie alături de familiile lor, cheltuind peste 370.000 de dolari, informează Daily Mail. 

Vestea-şoc vine după un lung şir de ghinioane care au ţinut pe loc ecranizarea. Cruise, care are o avere de peste 600 de milioane de dolari, a plătit din buzunar cazarea şi crearea de condiţii propice de muncă pentru angajaţii lui. A dat peste două milioane pe amenajarea unei rampe pentru cascadorii la baza militară britanică Longcross, din Surrey, a închiriat cu peste 600.000 de dolari un vas de croazieră în Norvegia şi a cumpărat doi roboţi de top pentru a scana şi proteja angajaţii de virusul SARS-CoV-2. El a fost nevoit în 2020 să suspende filmările din Italia, Marea Britanie şi Norvegia în repetate rânduri din cauza pandemiei. Gurile rele spun că până şi colega lui din film, actriţa britanică Hayley Atwell, de 38 de ani, ar fi insistat ca filmările din Dubai şi Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite să se amâne.

Situaţia este mai mult decât delicată pentru Tom Cruise, care vrea ca în cursul acestui an să înceapă filmările pe Staţia Spaţială Internaţională, în cadrul unui parteneriat de peste un miliard de dolari cu NASA şi Space X. Dacă nu apucă să termine ”Misiune Imposibilă 7”, visul de a deveni primul actor care filmează în cosmos riscă să se năruie, în ciuda faptului că Tom Cruise a început deja să se antreneze cu specialiştii NASA pentru condiţiile din cosmos.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
Prințul Harry jpg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub adriana iliescu și eliza png
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg