Gigi Hadid, îngrijorător de slabă. Cum le răspune modelul celor care o consideră anorexică

Gigi Hadid a stârnit controverse datorită aspectului său, unii internauți considerând-o mult prea slabă
Gigi Hadid a stârnit controverse datorită aspectului său, unii internauți considerând-o mult prea slabă

Jelena Noura, cunoscută în industria modei sub numele de Gigi Hadid, este una dintre cele mai de succes prezenantatoare de modă la doar 23 de ani. Se bucură de aprecierea fanilor, de contractele semnate cu unele dintre cele mai renumite case de modă și de colaborările avute cu creatori renumiți din domeniu alături de sora sa, la fel de frumoasă, Bella Hadid. Are toate motivele să fie fericită, însă este nevoită se confrunte și cu critici din partea celor care nu agreează faptul că este atât de slabă.

Gigi Hadid este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de moadă a momentului în ciouda vârstei fragede pe care o are. Dovada faptului că oamenii o consideră un model și o femeie foarte frumoasă este numărul imens de urmăritori virtuali pe care îl deține pagina sa oficială de Instagram. Nu mai puțin de 45 de milioane de oameni urmăresc activitatea acesteia pe platforma de socializare, iar Gigi nu îi dezamăgește niciodată, încărcând diferite poze, cât mai îndrăznețe. 

Gigi Hadid a fost asaltată de comentarii negative pe Instagram și Twitter

Nu toți sunt fascinați de aspectul angelic al acesteia, unii dintre internauți comentând, în repetate rânduri, că modelul este mult prea slab, aproape scheletic. Fotoreporterii au surprins-o, de-a lungul timpului, în oraș, purtând ținute care evidențiau aspectul filiform avut de vedetă. Regent, Gigi a fost fotografiată la ieșirea dintr-un hotel.


    Gigi Hadid a stârnit controverse datorită aspectului său, unii internauți considerând-o mult prea slabă Foto:Profimedia
Gigi Hadid a stârnit controverse datorită aspectului său, unii internauți considerând-o mult prea slabă Foto:Profimedia

Modelul purta o ținută complet portocalie, iar cel care a atras atenția a fost sacoul, închis cu ajutorul unui singur buton, ceea ce a lăsat foarte puține imaginației. Sternul modelului și clavicula erau vizibile, însă zâmbetul afișat de fosta iubită a lui Zayn Malik a distras atenția de la la aspectele pe care unii le-ar considera negative.

Răspunsul oferit de Gigi Hadid celor care o critică pentru greutatea avută 

În ciuda criticilor repretitive, Gigi nu pare afectată de comentariile răutăcioase și se comportă afișând o atitudine plină de încredere în propria persoană. În plus, ea a decis să răspundă criticilor prin intermediul unui mesaj pe pagina personală de Twitter. Momentul în care ea nu a mai suportat criticile a fost acela în care i-au fost aduse acuzații potrivit cărora este dependentă de dorguri, iar din cauza acestora, trupul său este atât de slăbit.

Fosta iubită a cântărețului Zayn Malik prezintă lenjerie intimă pentru Victoria's Secrets
Fosta iubită a cântărețului Zayn Malik prezintă lenjerie intimă pentru Victoria's Secrets

"M-am săturat să explic modul în care arată corpul meu, nimeni nu ar trebui să fie nevoit să justifice de ce arată într-un fel în care nu se încadrează în standardele societății. Drogurile nu mă atarg. Încetați să îi judecați pe alții doar pentru că nu înțelegi modul în care arată. Vă rog, în calitate de utilizatori social media și oameni, să dați dovadă de mai multă empatie și să vă asigurați că știți toată povestea înainte de a judeca. Folosiți-vă energia să îi înălțați pe cei din jur, nu să îi faceți să se simtă rău pe acei oameni care nu vă plac în mod neapărat", a fost mesajul scris de vedetă.  

FotoJet (1) jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
filme de craciun
concediul de odihnă
FotoJet (1) jpg
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
cum poti avea succes la interviul de angajare jpeg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg