Gigi Hadid, primele și ultimele poze cu burtică! Fotomodelul de 25 de ani naște peste câteva zile


    Gigi Hadid, de 25 de ani, a acceptat să organizeze o ședință foto la ea acasă
Gigi Hadid, de 25 de ani, a acceptat să organizeze o ședință foto la ea acasă

Gigi Hadid, de 25 de ani, a făcut o ședință foto extraordinară recent pentru a marca ultimele zile dinaintea marelui eveniment. Ea va deveni mămică la începutul lunii septembrie. Ședința foto a avut loc în apartamentul din New York unde locuiește împreună cu iubitul ei Zayn Malik.

Gigi Hadid, în vârstă de 25 de ani, a pregătit în cele mai mici detalii apartamentul din Soho, New York City, pentru venirea pe lume a primului ei copil. Ea a renovat integral casa de 5,8 milioane de dolari și a revenit în ea abia la 19 august împreună cu Malik. Și pentru că toată familia Hadid așteaptă cu sufletul la gură nașterea, mama Yolanda și sora Bella s-au mutat și ele cu toate catrafusele să o ajute pe ultima sută de metri. În iulie, Gigi a explicat că nu vrea să posteze fotografii din timpul sarcinii pe contul ei de Instagram pentru că e superstițioasă. La insistențele mamei și surorii ei, ea a acceptat să organizeze o ședință foto la ea acasă. Iată fotografiile cu burtică!

Gigi Hadid se luptă cu o boală îngrozitoare

Gigi Hadid dezvăluie în 2014 că suferă de tiroidită Hashimoto, o boală autoimună care face ca sistemul imunitar să producă anticorpi ce atacă tiroida. Începe un tratament și află că va trebui să respecte tratamentul întreaga viață pentru că nu se va vindeca niciodată total de această boală. În 2015 pozează pentru calendarul Pirelli, devine ambasadorul brandului australian Seafolly și e numită ambasador internațional pentru Maybeline. Bună prietenă cu Taylor Swift, ea apare în videoclipul ”Bad Blood” al cântăreței alături de sora ei mai mică Bella.

De unde îi vine numele Gigi?

Numele real al fotomodelului de 25 de ani este Jelena Noura Hadid. ”Gigi” este de fapt o poreclă cu care s-a pricopsit în liceu. Ea a văzut lumina zilei în Los Angeles, California și are o soră Bella Hadid (23 de ani) și un frate Anwar Hadid (20 de ani). Surorile Hadid au un anturaj extrem de select: Kylie și Kendall Jenner, surorile Kardashian, Hailey și Justin Bieber, Selena Gomez, Taylor Swift și Kaia Gerber. Fiica milionarului din domeniul imobiliar Mohamed Hadid (71 de ani) a preferat să își câștige singură banii de buzunar decât să apeleze la tatăl ei iordaniano-american, cu origini palestiniene.

Fotomodelul nu s-a pozat până acum cu burtică pentru că... se teme de superstiții
Fotomodelul nu s-a pozat până acum cu burtică pentru că... se teme de superstiții

Citește și:

Zayn Malik este istorie! Gigi Hadid iubeşte din nou. Cine este musculosul care i-a furat inima

Gigi Hadid, îngrijorător de slabă. Cum le răspune modelul celor care o consideră anorexică

Gigi Hadid și Zayn Malik, o relație zbuciumată

A fost cuplată cu artistul Cody Simpson, între 2013 și 2015 și a apărut în videoclipul piesei lui intitulate ”Surfboard”. La finele lui 2015, se cuplează cu solistul Zayn Malik și apare în videoclipul piesei lui ”Pillowtalk”. În august 2017, cei doi pozează pentru revista ”Vogue”. Se desparte de Malik în martie 2018, se împacă în iunie și se despart iar în noiembrie 2019 pentru a se împăca în decembrie 2019. Gigi are o avere estimată la 57 de milioane de dolari. 

Gigi trebuie să nască în primele zile din septembrie
Gigi trebuie să nască în primele zile din septembrie

Cum a devenit celebră Gigi Hadid?

Când ai noroc, nimic nu îți stă în cale. Gigi Hadid a fost descoperită de Paul Marciano și a devenit imaginea unei colecții Guess la vârsta de doar doi anișori. A colaborat cu Marciano până în 2011 și în 2012 a devenit imaginea campaniei internaționale Guess. În 2013, se mută în New York și se rupe de gașca din cartierul de fițe din Los Angeles. Semnează un contract cu IMG Models și debutează la New York Fashion Week, din februarie 2014, la o prezentare a colecției Desigual. La 15 iulie 2014 defilează pe podium alături de Patrick Schwarzenegger pentru colecția lui Tom Ford. În toamnă, devine imaginea parfumului Tom Ford Velvet Orchard și apare pe coperta revistei Galore și în CR Fashion Book. Deja toată lumea îi era la picioare.

FotoJet (1) jpg
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
shutterstock 2097257428 jpg
elena gheorghe   familie jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
elena gheorghe   familie jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg