Gina Lollobrigida la 91 de ani. A fost una dintre cele mai seducătoare actrițe din toate timpurile

Ultima actualizare:

    Italienii spun că actrița Gina Lollobrigida este un bun de patrimoniu pentru țara lorFOTO: cinemagia.ro
Italienii spun că actrița Gina Lollobrigida este un bun de patrimoniu pentru țara lorFOTO: cinemagia.ro

Una dintre cele mai frumoase actrițe din toate timpurile, italianca Lola Lollobrogida a împlinit 91 de ani. Marea actriță nu a mai apărut în public, semn că vârsta nu îi mai permite un tur de forță printre admiratori.

Italienii spun că Gina Lollobrigida este cea mai frumoasă femeie din lume și o consideră un bun de patrimoniu al țării. În ultimii ani, aparițiile ei în public au fost tot mai rare, dar italienii au ieșit cu miile în stradă să o ovaționeze.

Pe 4 iulie, actrița italiană Gina Lollobrigida a împlinit 91 de ani. Actrița a devenit faimoasă imediat datorită frumuseții, senzualității și talentului actoricesc.

Luigina 'Gina Lollobrigida s-a născut la data de 4 iulie 1927. A făcut parte dintr-o familie bogată. A fost atrasă de arte încă de când era mică și a început să studeze la Academia de Arte Plastice din Roma. În 1947, Lollobrigida a participat la Miss Italy unde a ajuns până în finală, pe locul III. Fotografia ei a ajuns în reviste și a fost îndeajuns: regizorii o doreau în filme, bărbații o visau, femeile erau invidioase.

Carieră fulminantă 

După acest succes, Lollobrigida a jucat în câteva filme americane, iar în 1952 a devenit o adevărată stea în Franța, după rolul din filmul ”Fanfan la Tulipe”. A urmat o lungă serie de filme, semnate de cei mai mari regizori ai vremurilor. Filmele pe care le-a făcut la Hollywood cu actori că Humphrey Bogart, Burt Lancaster, Tony Curtis, Anthony Quinn, Frank Sinatra, Yul Brynner, Rock Hudson, Sean Connery au propulsat-o într-adevăr la nivelul de stea internaţională de film. O celebritate la nivel mondial.

Pasiuni pe viață: fotografia și sculptura

Lollobrigida a fost fascinată de fotografie, o pasiune pe care a cultivat-o între două filme. A început în 1972, dupa ce a jucat Zâna Albastră în „Aventurile lui Pinocchio“, filmul făcut pentru televiziune. Printre alții, i-a fotografiat pe vedetele momentului Paul Newman, Salvador Dali și Audrey Hepburn. Și-a expus fotografiile și sculpturile în numeroase expoziții.

Iubirile Lolei Lollobrigida

Gina Lollobrigida a fost căsătorit o dată, la 22 de ani, cu doctorul sloven Milko Skofi, în 1949, dar au divorțat în 1971. Cuplul a a avut un fiu, Andrea Milko. Adorată de bărbați, Lollo a avut numeroase relații amoroase. La vârsta de 79 de ani a avut un iubit de 45 de ani.

FOTO: cinemagia.ro

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net