Gina Lollobrigida s-a iubit cu Fidel Castro.Totul despre aventura fierbinte dintre actriţa italiană şi dictator

Ultima actualizare:

    Gina Lollobrigida
Gina Lollobrigida

Lollobrigida a avut o relaţie… extrem de specială cu Fidel Castro. “Am petrecut 12 zile împreună. Nu m-a interest deloc ca lider politic, ci doar ca bărbat. Şi-a dat şi el seama că nu m-am dus până la el ca să îl atac, aşa că m-a acceptat…”, a declarat diva italiană într-un interviu rar.

Gina a mers în Cuba în calitate de fotograf în anii ’70, când cariera ei cinematografică o luase pe o pantă descendentă. Actriţa cu mare lipici la bărbaţi nu a vrut niciodată să ofere prea multe amănunte despre relaţia ei cu Fidel Castro (din motive evidente), însă, într-un interviu oferit revistei italiene Gente în septembrie 1974, starul cinematografic a vorbit cu nesaţ despre subiectul fierbinte.

“Când mi-a venit ideea unui fotoreportaj cu Fidel Castro m-am gândit dacă nu cumva realizarea lui ar fi şi periculoasă. Ştiam că era apărat nonstop de oameni înarmaţi, dar asta m-a şi fascinat deopotrivă. Castro nu mai fusese fotografiat şi intervievat de nimeni de ceva timp în acea perioadă”, a început să povestească frumoasa actriţă.

Citește mai multe aici!

image
image
image
image
image
image
FotoJet (22) jpg
vedetă pe covorul roșu  foto   Shutterstock(1) jpg
FotoJet (19) jpg
vrajitoare 0 jpeg
FotoJet (18) jpg
theo rose alex leonte jpg
alina sorescu are un videoclip nou jpg
image
actualitate.net